Surpriză totală la PRO TV! Cine sunt ultimii concurenți de la Ferma, sezonul 2020

Rădulescu Valentin 14.08.2020, 12:51
Surpriză totală la PRO TV! Cine sunt ultimii concurenți de la Ferma, sezonul 2020

Echipele formate pentru sezonul 2020 din Ferma sunt completate. De curând au venit și ultimii patru concurenți care își vor face apariția la emisiune. Este o surpriză totală! Despre cine este vorba?

Surpriză totală la PRO TV!

Dacă echipa orășenilor a fost completată, acum este rândul sătenilor. Pro TV a anunțat printr-un comunicat de presă ultimii concurenți înscriși în Ferma. Este vorba despre Viviana Sposub, Andrei Stoica, Anisia Gafton și Gabriel Toader. Ei sunt ultimii patru săteni înscriși în show-ul care urmează să fie difuzat pe PRO TV. Sătenii vor să arată că tradițiile pot învinge tehnologia și vor încerca să obțină titlul de Fermierul anului 2020.

Andrei Stoica este unul dintre campionii României la kickboxing și s-a aflat mereu în topul clasamentelor internaționale. Anisia Gafton a reușit să cucerească publicul de la Românii au Talent prin glumele sale, iar acum vrea să dovedească că umorul poate depăși orice situație. Viviana Sposub este artista familie și acum vrea să muncească pentru fiecare probă pe care o va primi. Gabriel Toader a muncit în multe restaurante, iar astfel, este obișnuit cu viață agitată și vrea să își testeze rezistența și puterea de a merge până la final.

Surpriză totală la PRO TV! Cine sunt ultimii concurenți de la Ferma, sezonul 2020
Surpriză totală la PRO TV! Cine sunt ultimii concurenți de la Ferma, sezonul 2020

Reacția ultimilor participanți

Cei patru concurenți au vorbit câte puțin despre motivația lor de a ajunge în finală la Ferma. Alături de Anna Lesko, Octavian Ciovică, George Burcea și Ana Maria Ababei, vor completa gașca sătenilor.

Viviana Sposub: ” Îmi plac mult provocările și cred că un astfel de proiect mă va ajuta să mă dezvolt. Și mă refer aici la o evoluție pe toate planurile: atât personal, cât și profesional.”

Andrei Stoica: ” Ceea ce sunt astăzi este suma provocărilor grele pe care le-am acceptat de-a lungul vieții. Cred că Ferma mi se potrivește perfect, să fim aruncați în neant, într-un loc pe care nu-l cunoaștem, cu persoane pe care nu le cunoaștem, să facem lucruri pe care nu le stăpânim sau nu le cunoaștem.”

Anisia Gafton: ”Nu am stat pe gânduri și am acceptat să vin la Ferma pentru că am ocazia să stau mai aproape de natură, pentru experiența trăită acolo, dar și pentru provocări.”

Gabriel Toader: ”Am o sete de cunoaștere, de a vedea lucruri, o nevoie de a-mi demonstra mie că sunt atât de pregătit încât pot să trec peste orice situație. Îmi place necunoscutul și mă motivează, așa că vreau să văd dacă îi voi rezista.”

Urmăriți Impact.ro și pe