Surpriză pentru o femeie din Alba care a plecat trei zile de acasă. În locuința ei se mutase un bărbat

Ioana Bucur 03.10.2022, 18:47
Surpriză pentru o femeie din Alba care a plecat trei zile de acasă. În locuința ei se mutase un bărbat

O femeie din Alba Iulia a avut parte de o surpriză neplăcută în momentul în care s-a întors acasă, după ce fusese plecată timp de trei zile. Speriată, a sunat de urgență la 112, cerând intervenția polițiștilor după ce a descoperit că un bărbat necunoscut se mutase în locuința ei. Ce au găsit oamenii legii asupra individului în vârstă de 41 de ani care locuia, de fapt, în același oraș.

O femeie din Alba a găsit un străin în casa ei

Duminică, 2 octombrie 2022, o femeie suna speriată la 112, cerând ajutorul oamenilor legii după ce s-a întors acasă și a descoperit în locuință un bărbat pe care nu îl cunoștea. Totul se întâmpla în cartierul Micești din Alba Iulia. Femeia fusese plecată de acasă timp de trei zile.

Apelul a fost redirecționat către Poliția Municipiului Alba Iulia. Patrula de siguranță publică a fost trimisă de urgență la fața locului, ofițerii identificându-l pe individ. Este vorba de un bărbat în vârstă de 41 de ani din același oraș.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că acesta ar fi intrat în casa femeii prin efracție, cu trei zile înainte de întoarcerea proprietarei, și ar fi rămas acolo. Asupra sa au fost găsite numeroase bijuterii din aur, un ceas și un telefon mobil, în valoare de aproximativ 2.000 de lei, aparținând proprietarilor locuinței.

Individul a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar luni, 3 octombrie, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

„Față de bărbat, a fost luată măsura reținerii, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Luni, 3 octombrie, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii sale activități infracționale”, au mai transmis polițiștii din Alba Iulia.

Surpriză pentru o femeie din Alba care a plecat trei zile de acasă. În locuința ei se mutase un bărbat
Foto: Inquam_ Photos/ Octav Ganea

Ce pedeapsă riscă bărbatul

Dacă va fi găsit vinovat, aceasta riscă o pedeapsă de până la trei ani în spatele gratiilor. Procurorii au decis plasarea lui sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Recent, polițiștii din Teiuș, județul Alba, au identificat două persoane – o femeie în vârstă de 45 de ani și un bărbat în vârstă de 31 de ani – bănuite că au sustras o sumă mare de bani dintr-o locuinţă.

Suspecții ar fi profitat de un moment de neatenție, reușind să sustragă din casa unei cunoștințe nu mai puțin de 11.500 de franci elvețieni dintr-o geantă. Prejudiciul a fost recuperat, până acum, în proporție de 80%.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...