Surpriză pentru George Simion când a încercat să intre în sediul PSD. Cine l-a trimis la ambasada Rusiei

Stan Filon 15.12.2022, 19:20
Surpriză pentru George Simion când a încercat să intre în sediul PSD. Cine l-a trimis la ambasada Rusiei

A fost din nou spectacol marca George Simion! De data aceasta, liderul AUR s-a manifestat la sediul PSD, unde a vrut să intre și să lase peste două milioane de semnături ale românilor pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis, din cele spune chiar de politician.

Surpriză pentru George Simion când a încercat să intre în sediul PSD

Așadar, George Simion a mers la sediul PSD pentru a aduce, din cele spuse de el, două milioane de semnături petru demiterea președintelui Klaus Iohannis! Liderul AUR a vrut astfel să afle dacă președintele PSD Marcel Ciolacu îl susține sau nu pe președintele României.

„Vrem să le predăm cuiva de la PSD. Vrem să vedem dacă asta e poziția lui Marcel Ciolacu, dacă îl ține în continuare în brațe pe Klaus Iohannis și, bineînțeles, de vină pentru că nu am intrat în Schengen este Putin, ați auzit, nu?”, a spus George Simion, în timp ce transmitea live pe rețelele sociale.

Surpriza pentru George Simion cand a incercat sa intre in sediul PSD
Surpriza pentru George Simion cand a incercat sa intre in sediul PSD

„Cred că aţi greşit adresa”

Din păcate pentru el, liderul AUR nu a avut voie să intre în sediul PSD din Bd. Kiseleff, fiind trimis câteva adrese mai în jos, chiar la sediul Ambasadei Rusiei. Cel care l-a trimis la Ambasadă a fost deputatul PSD Florin Manole.

„Cred că aţi greşit adresa. La numărul 6, pe Kisellef, este Ambasada Rusiei şi, dacă mergeţi acolo, poate ştiţi drumul, cred că e destinaţia la care trebuie să lăsaţi documentele astea. Vă zic asta pentru că atunci când avem război la graniţă – poate ştiţi, da? – instabilitate în ţară nu-şi doresc prietenii, ci numai duşmanii acestei ţări”, i-a transmis Florin Manole, președintele PSD Sector 1, lui Simion. Ambasada Rusiei este în apropierea sediului PSD.

George Simion spune că a strâns două milioane de semnături pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis

George Simion a continuat transmisia în direct pe rețelele sociale și a spus că așteaptă să găsească un social-democrat mai relaxat, nu „agitat ca domnul Manole”.

 „Sunt două milioane de semnături strânse în perioada noiembrie 2021 – mai 2022, le-am dus în Parlament, răspunsul lui Klaus Iohannis a fost că i-a pus împreună la guvernare pe cei de la PSD cu cei de la PNL. Aşteptăm să vină cineva mai relaxat, nu aşa de agitat ca domnul Manole”, a mai adăugat liderul AUR, cerând descărcarea cutiilor cu semnături din dubă.

„AUR intenţionează să readucă astfel în atenţia partidelor aflate la putere voinţa exprimată de o parte importantă a electoratului pentru demiterea din funcţie a preşedintelui. Legitimitatea lui Klaus Iohannis a fost din nou pusă în discuţie în această săptămână, odată cu declaraţiile revoltătoare făcute de acesta în apărarea statului austriac, în contextul blocării proiectului de aderare a ţării noastre la spaţiul Schengen”, a informat un comunicat de presă al partidului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...