Surpriză pentru cei care intră joi în magazinele Lidl. Anunțul a fost deja făcut public

Badea Violeta 03.11.2022, 16:56
Surpriză pentru cei care intră joi în magazinele Lidl. Anunțul a fost deja făcut public

Lidl se numără, fără îndoială, printre cei mai importanți retaileri de la noi din țară. Compania nemțească a reușit să se impună pe piață datorită ofertelor sale imbatabile, care–i fac pe clienți să revină, de fiecare dată, în magazinul lor preferat. Iată ce surpriză îi așteaptă pe oameni joi, pe data de 3 noiembrie!

Produsele utile care apar joi în magazinele Lidl România

Lidl este recunoscut pe piață atât pentru gama variată de produse, cât și pentru ofertele de nerefuzat. Potrivit tradiției, reprezentanții celebrului lanț de magazine pregătesc o surpriză absolut incredibilă clienților care le vor călca pragul joi, pe data de 3 noiembrie.

De precizat că noua ofertă și promoție vizează, în special, gospodinelor dornice să încerce ceva nou. Lidl România anunță că introduce în oferta sa produse în stil scandinav. Dacă vrei să încerci un tort suedez cu migdale, cei de la Lidl te așteaptă în magazine pentru a-l achiziționa. Este un desert extrem de gustos și costă doar 22,99 lei.

Totodată, poți încerca și niște cartofi gratinați cu legume. Prețul lor este de doar 11,99 lei și îți garantăm că nu vei fi dezamăgit. Tot la Lidl găsești și un gem de merișoare delicios, care costă doar 7,49 de lei.

Citește și Avertisment serios pentru clienții Lidl. Sunt în pericol dacă ignoră atenționarea lanțului de magazine!

Oferta Lidl
Oferte de nerefuzat la Lidl Romania

Ce ofertă au mai scos cei de la Lidl în perioada aceasta

De asemenea, când vine vorba de oferte promoționale, cei de la Lidl România nu au rival. Tot din data de 3 noiembrie, celebrul rateiler pune la bătaie mai multe produse din gama bricolaj, marca Parkside. În cazul în care ai nevoie de un dispozitiv dezizolat cabluri, fii fără grijă. Cei de la Lidl vând unul la doar 29,99 lei.

De asemenea, poți achiziționa și un suport telescopic pentru montaj plăci tavan la prețul de 89,99 lei. El are o lungime totală de 1, 37 metri și o lungime maximă de 2,90 metri. Tot în magazinele Lidl găsești și foarfeci pentru tablă. Acestea au o lamă din oțel și costă doar 49,99 de lei.

Citește și Cine este misteriosul om de afaceri care deține Lidl și Kaufland. Antreprenorul are o avere impresionantă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...