Surpriză mare la Vorbește lumea, pe Pro TV. Un fost prezentator de la Antena 1 îi ia locul Adelei Popescu

Iancu Andreea, Narcisa Tomulescu 21.06.2021, 14:09
Surpriză mare la Vorbește lumea, pe Pro TV. Un fost prezentator de la Antena 1 îi ia locul Adelei Popescu

Emisiunea „Vorbește lumea” are parte de schimbări în ultima vreme. Fanii matinalului de la Pro TT au descoperit că un fost prezentator de la Antena 1 îi ia locul Adelei Popescu, după ce aceasta a fost înlocuită, pe rând, de Lora și Sore. Diminețile din această vară vor fi mai frumoase pentru telespectatorii care urmăresc „Vorbește lumea”, gașca anunțată de Cove încă de săptămâna trecută completându-se cu un nou membru. Artistul este cunoscut în showbiz-ul românesc și se alătură astfel Vivianei, lui Theo Rose, Veve și Coțofană în cadrul formatului.

Surpriză pentru fanii „Vorbește lumea”. Un fost prezentator de la Antena 1 îi ia locul Adelei Popescu

După anunțul că fosta prezentatoare de la Pro TV, Adela Popescu, intră în concediul de maternitate, alături de Cove a apărut Lora, cea care i-a ținut locul vedetei de fiecare dată când aceasta a fost nevoită să se concentreze pe viața de familie. Acum, după ce au avut loc mai multe schimbări în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, un fost prezentator de la Antena 1 îi ia locul Adelei Popescu. Vineri, la finalul emisiei, Sore, cea care i-a luat locul Lorei alături de Cove, ca prezentator al emisiunii, a postat pe contul său de Instagram o poză cu Theo și Veve, menționând faptul că va lipsi o perioadă de la cârma formatului de la Pro TV.

Frumoasele mele, ne revedem curând! Pentru săptămâna viitoare, predau ștafeta unui invitat special și rămân cu ochii pe voi. Să (nu) fiți cuminți.

Jorge s-a alăturat găștii vesele din emisiune: „Mă simt ca acasă la Vorbește lumea”

Astăzi, în prima ediție a săptămânii, misterul a fost elucidat. Simpaticul cântăreț, Jorge, i-a luat locul de această dată lui Sore. Acesta se alătură deci restului echipei, gașca veselă care își așteaptă telespectatorii în fața televizoarelor, de luni până vineri, de la ora 10:30.

Mă simt ca acasă la “Vorbește lumea”. E ca la o petrecere unde cunoști pe toată lumea. Îi știu pe toți din gașca veselă, pe fiecare în parte, dar și pe toți din spatele camerelor. Va fi o experiență cel puțin interesantă mai ales pentru că știu cât de spontani sunt, a remarcat Jorge, potrivit unui comunicat oficial al postului TV.

Un fost prezentator de la Antena 1 îi ia locul Adelei Popescu
Jorge, noul prezentator din gașca „Vorbește lumea”

Cove lipsește și el de la emisiune. „Hollywood-ul mă cheamă”

După o serie de schimbări în cadrul matinalului „Vorbește lumea”, telespectatorii au fost uimiți să descopere că și Cove, prezentatorul veteran al emisiunii, nu a mai apărut în ediția de la finalul săptămânii trecute. Acesta le-a dat emoții fanilor, pentru ca ulterior să îi liniștească cu un mesaj explicativ. Actorul a precizat că lipsa lui este una motivată de un proiect artistic în care este implicat.

Bunii mei, vreau să fac un anunț extrem de important. Trebuie să vă anunț că pe mine Hollywood-ul mă cheamă, marii regizori Spielberg, Zeffirelli, Tarantino, vă spun m-au sunat încontinuu și după multe insistențe am acceptat să plec peste mări și țări. Mai exact, pe aici prin Hunedoara. Filmez un film de lungmetraj de mare succes. Vă las cu toată gașca mea, a transmis Cove.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...