Surpriză mare la Kaufland, se vinde din nou produsul de care românii au fost îndrăgostiți. Mulți nici nu știau dacă se mai face așa ceva

Ana Anitoiu, Mihai Ianoși 17.04.2021, 13:57
Surpriză mare la Kaufland, se vinde din nou produsul de care românii au fost îndrăgostiți. Mulți nici nu știau dacă se mai face așa ceva

Surpriză mare la Kaufland. Reprezentanții lanțului de magazine au anunțat că se vinde din nou produsul de care românii au fost îndrăgostiți. Mulți nici nu știau dacă se mai face așa ceva, dar iată că acesta a revenit la dispoziția celor care doresc să-l cumpere.

Ce surpriză mare le-a pregătit Kaufland clienților

Kaufland a anunțat încă de săptămâna trecută noi oferte pentru clienți. Între aceste oferte se numără și o mare surpriză. În catalogul cel nou figurează și un televizor smart marca NEI. Pentru mulți români, primul televizor color cumpărat după Revoluție a fost unul de această marcă despre care numeroase persoane considerau că oferă produse de calitate.

Televizorul smart marca NEI este vândut de Kaufland la prețul de 799 de lei. Modelul are ecran cu diagonală de 31”, cu rezoluție de 1.366 x 768 pixeli, trei porturi HDMI, două USB și unul pentru cartele CI. În plus, produsul beneficiază de trei ani garanție.

Surpriza mare la Kaufland, se vinde din nou produsul de care romanii au fost indragostiți. Multi nici nu stiau daca se mai face asa ceva
Magazin Kaufland

Oferte Kaufland pentru sezonul cald

Întrucât am ajuns în cea de-a doua lună de primăvară, Kaufland a creat oferte și pentru clienții care vor să fie pregătiți de lupta cu insectele. O capcană electrică cu putere de 1 W este disponibilă la prețul de 35 de lei. Dispozitivul poate fi agățat într-o încăpere, pe balcon sau în terasă. Acesta folosește o lampă ce atrage insectele în grătarul său, încărcat electric, are o tavă pentru colectarea acestora și se vinde la pachet cu o perie pentru curățare.

În plus, Kaufland vinde o plasă pentru geam la prețul de 10 lei, dar și o țesătură autoadezivă pentru repararea plaselor deteriorate, la prețul de 7 lei. Tot pentru clienții care vor să se apere de insecte, retailerul a pus la vânzare o paletă electrică, marcă proprie My Project, la prețul de 15 lei. Aceasta are o plasă metalică și funcționează prin electrocutarea insectelor la nivelul fileului electrificat. Are avantajul de a putea fi utilizată atât la interior, cât și la exterior.

Kaufland, noutate pentru clienții din România

Recent, Kaufland a anunțat că în câteva dintre magazinele sale din România, respectiv două magazine din București, unul din Cluj-Napoca și unul din Timișoara, clienții pot face cumpărături diferit. Mai exact, aceștia își pot scana singuri produsele pe care vor să le cumpere, iar la casa de marcat doar să achite, astfel încât să fie redus timpul de așteptare pentru efectuarea plății.

Noul serviciu se numește K-Scan. Acesta presupune scanarea produselor de către clienți folosind aplicația pentru iPhone și Android sau prin aparate mobile de scanat ce pot fi luate de la ghișeele de informații.  În plus, lanțul de magazine Kaufland leagă de această metodă și cardul său digital ce permite clienților să cumpere produse la reducere și să beneficieze de oferte personalizate.

Kaufland, cerere crescută pentru pentru online

Cererea pentru cumpărăturile online la Kaufland a crescut de la izbucnirea pandemiei de coronavirus. Mulți români se feresc să mai meargă la magazin, ca să reducă riscul de a se îmbolnăvi de COVID-19. În plus, avalanșa de cereri – nu doar pentru produsele alimentare – este întreținută de numărul românilor aflați în izolare la domiciliu.

Prin urmare, magazinele online din lanțul Kaufland își refac stocurile de marfă de aproximativ șase ori într-o zi, ceea ce înseamnă că într-un singur depozit, într-o jumătate de zi, ajung 230 de tiruri cu produse alimentare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...