Surpriză mare la Chefi la cuțite, s-au trezit cu soția unei foste vedete de la Pro TV. Ce a urmat

Iancu Andreea 08.03.2021, 08:43
Surpriză mare la Chefi la cuțite, s-au trezit cu soția unei foste vedete de la Pro TV. Ce a urmat

Jurații show-ului culinar Chefi la cuțite au avut parte de o surpriză, după ce s-au trezit cu soția unei foste vedete de la Pro TV direct în platou. Deși este o prezență cunoscută în lumea dansului, aceasta și-a etalat talentul din bucătărie și i-a uimit pe chefi. La final, a plecat cu trei cuțite și o apreciere din partea lui Chef Florin Dumitrescu.

Soția unei foste vedete de la Pro TV i-a surprins pe jurații Chefi la cuțite

Competiția talentelor în bucătărie a surprins publicul după ce la Chefi la cuțite și-a făcut apariția soția unei foste vedete de la Pro TV. Chiar dacă nu apare frecvent pe micile ecrane, toată lumea o cunoaște pe partenera de viață a celui mai de temut antrenor de dans. Elwira Duda, soția lui Mihai Petre, a fost surpriza show-ului de la Antena 1 nu doar prin simpla sa prezență, ci și datorită preparatului cu care i-a răsfățat pe cei trei chefi. Aceasta a pregătit o supă specifică zonei din care provine ea și a reușit să îl dea pe spate în special pe Chef Florin Dumitrescu.

Se pare că dansul nu este singurul talent pe care Elwira îl are. Și gătitul se numără printre calitățile vedetei, de vreme ce jurații au mâncat cu poftă din supa poloneză, făcută după o rețetă din Polonia, țara de origine a soției lui Mihai Petre. La final, frumoasa blondină a obținut cele trei cuțite, dar și aprecierile lui Florin Dumitrescu, care i-a cerut inclusiv rețeta preparatului.

Senzațional! Dacă ești drăguță să-mi dai și mie rețeta! Vorbesc serios, este wow, i-a spus Florin Dumitrescu soției lui Mihai Petre.

Elwira Duda, soția lui Mihai Petre, în platoul Chefi la cuțite
Elwira Duda, soția lui Mihai Petre, în platoul Chefi la cuțite

Cum se descurcă familia lui Mihai Petre în pandemie

După ce el a încheiat contractul cu Pro TV, plecând din juriul Românii au Talent, familia celebrului antrenor de dans a fost nevoită să se orienteze astfel încât să poată obține venituri pentru creșterea fetițelor lor. Elwira a mărturisit în cadrul emisiunii Chefi la cuțite că dansul reprezintă în continuare pionul principal și ocupația de bază a celor doi soți. În ciuda pandemiei ei au reușit să ducă mai departe antrenamentele alături de copiii care își doresc să facă performanță în domeniul artistic. Pe de altă parte, Elwira și-a dezvoltat și talentul culinar din cauza faptului că fetițele sale se confruntă cu tot felul de alergii și preferințe alimentare.

Suntem foarte bine cu toată familia, și fetele și Mihai. Încercăm să face față pandemiei. Lucrăm. Norocul nostru este că lucrăm cu copiii care fac performanță și sunt foarte dornici să danseze în continuare, a povestit Elwira Duda.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...