Surpriză mare la Antena 1. Ce se întâmplă cu Mirela Vaida din februarie, puțini se mai așteptau la asta

Iancu Andreea 27.01.2021, 12:29
Surpriză mare la Antena 1. Ce se întâmplă cu Mirela Vaida din februarie, puțini se mai așteptau la asta

Începutul de an se anunță unul fabulos, cu surprize pentru telespectatorii postului Antena 1. Mirela Vaida, una dintre prezentatoarele preferate ale stației va putea fi urmărită într-o ipostază specială din februarie. Deși vedeta a mai luat parte la această emisiune, ea a fost prezentă doar în calitate de invitat. De această dată, Mirela își va surprinde fanii cu noua postură.

Care este emisiunea la care Mirela Vaida va putea fi urmărită din februarie, la Antena 1

Mirela Vaida este cunoscută publicului telespectator pentru că s-a aflat o lungă perioadă de timp la cârma emisiunii „Mireasa”. Ulterior, prezentatoarea a trecut la „Acces Direct”, înlocuind-o pe colega sa Simona Gherghe, care a fost nevoită să ia o pauză de la viața din televiziune pentru a se ocupa de copii și familie. În final, cele două vedete au făcut schimb de platouri și Mirela Vaida a rămas prezentatoarea „Acces Direct”. Totuși, începând cu luna februarie, Antena 1 a anunțat o schimbare importantă în ceea ce o privește pe artistă.

Talentată, cu o voce remarcabilă și o prezență ce ține telespectatorii în fața televizoarelor, Mirela Vaida este cunoscută nu doar pentru cariera din televiziune, ci și pentru spectacolele de teatru. Cântecul și actoria s-au îmbinat perfect în noul proiect cu care vedeta Antena 1 urmează să își surprindă fanii într-o nouă postură. Artista va face parte din numele noilor concurenți de la Te cunosc de undeva. Noul sezon, cu numărul 16, urmează să își facă debutul în luna februarie.

Ediția cu numărul 16 a show-ului Te cunosc de undeva! începe din luna februarie
Ediția cu numărul 16 a show-ului Te cunosc de undeva! începe din luna februarie

Cine sunt vedetele care intră în competiția Te cunosc de undeva, sezonul 16

Show-ul Te cunosc de undeva își păstrează aceeași formulă de prezentatori, avându-i drept amfitrioni pe deja cunoscuții Alina Pușcaș și Cosmin Seleși. De asemenea, jurații care vor nota evoluția vedetelor sunt și în cel de-al 16-lea sezon Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan. Cu toții sunt entuziasmați de reluarea filmărilor și de noua tură de transformări, care se anunță una senzațională. Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare sâmbătă, de la 20:00, începând cu data de 6 februarie.

Vestea revenirii pe platourile de filmare la scurt timp după încheierea sezonului trecut m-a bucurat foarte tare! Sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie, iar garnitura de concurenţi este una cum nu se poate mai potrivită. Abia aşteptăm să vă arătăm din 6 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, ce nebunie, ce bucurie şi ce bună-dispoziţie este la noi la platou, zi de zi!, a declarat Andreea Bălan.

Printre cei 11 concurenți care își vor pune talentul și determinarea la bătaie în jocul transformărilor se numără așadar Mirela Vaida, însă și alte nume importante din showbiz-ul românesc se vor întrece în cadrul competiției Te cunosc de undeva. Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în timp ce Adriana Trandafir i se va alătura din nou lui Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va performa împreună cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va face show alături de Raluka.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...