Surpriză mare în relația dintre Cornel Ilie și fosta soție, la doar un an după divorț. ”Există dragoste după iubire”

Badea Violeta 16.10.2021, 17:22

În urmă cu un an, Cornel Ilie divorța de partenera lui de viață, Eliza Suditu. Membrul trupei „Vunk” a dezvăluit în ce relații a rămas cu fosta soție. Fanii vor rămâne surprinși.

În ce relații a rămas Cornel Ilie cu fosta soție

Acum un an, solistul trupei „Vunk” divorța de soția lui, Eliza. Nimeni nu se aștepta la această separare, fiindcă lucrurile păreau să funcționeaze între ei.

Mai mult, Cornel Ilie și Eliza au împreună doi copii superbi, pe Zara, în vârstă de 6 ani, și pe Cezar, în vârstă de 2 ani. Deși au avut un mariaj de cinci ani și lucrurile păreau să meargă ca pe roate, totuși ceva s-a întâmplat între ei și s-a ajuns la despărțire.

În România și nu numai, multe cuplurile se despart cu scandal și aleg să nu-și mai vorbească o viață. Ei bine, acesta nu este și cazul lui Cornel Ilie și al Elizei. Celebrul cântăreț a fost invitat la podcastul lui Mihai Morar și a vorbit despre relația pe care o are acum cu mama copiilor lui.

Cornel Iliei si Eliza Suditu

Cornel Ilie, dezvăluiri despre relația cu fosta soție

În cadrul interviului, Cornel Ilie a mărturisit că păstrează legătura cu fosta parteneră de viață. Mai mult decât atât, îndrăgitul cântăreț a mărturisit că se înțelege mult mai bine acum cu Eliza decât atunci când formau o familie.

„L-am pierdut și pe tata. Am fost pus în fața unor momente care au venit să vindece ceva în mine, nu să mă distrugă. Suntem foarte bine și ne înțelegem extraordinar.

Toată povestea nu stătea în conceptul de a fi căsătoriți și de a arăta oamenilor că nu sunt probleme în cuplu. Am declarat divorțul nostru cu multă prietenie, pentru a da speranțe și altora că se poate face și așa, nu doar cu exemple negative.

Nu încurajez oamenii să se despartă, dar unii nu o fac de teamă să nu spună lumea ceva. Eu am pus în primul plan copiii. Tot ceea ce facem este să protejăm copiii. Și cred că scoatem cel mai bun lucru din asta”, a dezvăluit Cornel Ilie.

„Pot spune că da, există dragoste după iubire”

Solistul trupei „Vunk” a dezvăluit și cum a reușit să treacă peste perioada pandemiei. Artistul a mărturisit că, fiind departe de scenă, și-a găsit și alte preocupări. Cornel Ilie a spus că a petrecut mai mult timp cu cei doi copii ai săi.

„Mă țin în echilibru vorbind zilnic cu copiii, e cea mai bună hrană. Am avut norocul că am stat la curte și m-am putut plimba în picioarele goale. Sau luam un copac în brațe. Noaptea, vorbeam cu stelele, ziua, cu norii. Știu că sunt pe drumul bun spre cea mai bună versiune a mea.

Da, există dragoste de oameni după iubire, după ce iubirea nu mai există între ei. Dar există o formă de dragoste care rămâne acolo, orice ar fi, mai ales după ce au făcut doi copii împreună. La un an după divorț, pot spune că da, există dragoste după iubire, e și mai mare certitudinea.

Privind în urmă, cu atât mai mult suntem într-un punct superb ca relație. Foarte puțini oameni înțeleg așa ceva”, a mai adăugat cântărețul.