Surpriza lui Irinel Columbeanu după despărțirea Monicăi de iubitul chinez. Ce spune despre fiica lor (Exclusiv)

Badea Violeta, Alexandru Ioanid 28.07.2021, 17:41
Surpriza lui Irinel Columbeanu după despărțirea Monicăi de iubitul chinez. Ce spune despre fiica lor (Exclusiv)

Vestea că Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit a luat prin surprindere pe toată lumea, inclusiv pe Irinel Columbeanu. Această separare i-ar putea schimba din nou viața Irinei, fata Monicăi și a fostul milionar din Izvorani. Iată surpriza lui Irinel Columbeanu după despărțirea Monicăi de iubitul chinez. Ce spune despre fiica lor!

Surpriza lui Irinel Columbeanu după despărțirea Monicăi de iubitul chinez

Relația de iubire dintre Monica Gabor și Mr. Pink a început în urmă cu zece ani. La acea vreme, fosta parteneră de viață a lui Irinel Columbeanu și-a schimbat viața complet și a decis să se stabilească în Statele Unite ale Americii, alături de fiica sa, pentru a locui împreună cu noul său iubit.

Cei doi s-au înțeles de minune și păreau extrem de fericiți, dar ceva s-a întâmplat și Monica a șters toate pozele cu Mr. Pink de pe rețelele de socializare. Mai mult decât atât, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a plecat direct în Dubai, imediat după ce s-a relaxat câteva zile în Grecia alături de sora sa, Ramona Gabor. Despărțirea celor doi a fost confirmată și de Paul Mantea, un apropiat al Monicăi.

„Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații”, a declarat Paul Mantea pentru playtech.ro.

Ce spune despre fiica lor
Ce spune despre fiica lor

Ce spune despre fiica lor

Vestea că Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit a ajuns și la urechile lui Irinel Columbeanu, fostul soț al șatenei. Fostul milionar din Izvorani a rămas surprins de cele auzite, spunând că nu a primit nicio informație cu privire la acest lucru cum că fosta sa parteneră s-ar fi despărțit de actualul soț.

„Eu nu cred așa ceva, părerea mea este că e o glumă. Când am vorbit cu Irinuca era foarte bine, mi-a spus că fusese la ziua unui prieten.

În rest, nu știu nimic, nu am primit nicio informație cu privire la acest lucru cum că s-ar fi despărțit.

Nu am auzit așa ceva, mă întreb dacă nu este glumă. Nu am primit niciun telefon de la Monica să îmi spună acest lucru. Fetița nu este la mine.”, a spus Irinel.

De precizat este și faptul că această despărțire ar putea să-i afecteze viitorul Irinucăi, fata acestuia și a Monicăi Gabor. Copila s-a adaptat perfect la școala din America și se afla printre elevii de top la învățătura. Fetița se află acum în vacanță și o însoțește pe mama ei. Irinel era extrem de fericit, deoarece considera că micuța va avea un viitor mai strălucit peste Ocean.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...