Surpriză în emisiunea lui Măruță, joi, 1 iunie. Cine este noul prezentator, fanii s-au emoționat

Corina Oprea 01.06.2023, 16:53
Surpriză în emisiunea lui Măruță, joi, 1 iunie. Cine este noul prezentator, fanii s-au emoționat

Având în vedere că azi e Ziua Copilului, PRO TV, una dintre cele mai iubite posturi TV din România, a pregătit o surpriză mare pentru telespectatori. Celebrul trust l-a adus în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță pe Rareș Prisăcariu, copilul-fenomen care a câștigat Românii au talent 2023. Micuța vedetă are rolul de prezentator, uimind pe toată lumea cu felul în care se descurcă live în fața camerelor.

Rareș Prisăcariu uimește din nou

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, Cătălin Măruță l-a invitat în platoul emisiunii sale pe Rareș Prisăcariu. Tânărul-fenomen a câștigat Românii au talent anul acesta și a plecat acasă cu 120.000 de euro, după ce a dovedit că este un mic geniu, cu o memorie formidabilă și o pasiune mare pentru artă.

Deoarece Rareș Prisăcariu a emoționant o țară întreagă cu interpretarea de la Românii au talent, este de așteptat ca și noua sa apariție TV să bucure foarte multă lume. Copilul de doar 7 ani s-a descurcat de minune și a reușit să îl surprindă pe Cătălin.

„Rareș a intrat în forță și a zis «Stai că vă dau greu de tot astăzi». Stai un pic că îmi aduc cuvintele mele. Mi-am notat cuvintele aici, pentru că știam că tu știi cele mai lungi cuvinte”, a transmis Măruță în cadrul emisiunii.

A dovedit că este foarte dezinvolt și poate face față oricărei provocări. Ești ambițios și se descurcă în orice situație este pus.

Rareș i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Rareș a dovedit, încă o dată, că a meritat din plin premiul de la Românii au talent. Cătălin a pregătit o listă cu cele mai complicate cuvinte din limba română, crezând că îl va provoca pe copil și poate îl va pune în dificultate.

Spre surprinderea tuturor, acesta nu a avut nicio problemă nici măcar atunci când a trebui să pronunțe cel mai lung cuvânt din limba română.

Rareș: „Acum aș vrea să trecem de la discuție cu întrebări la cuvinte”

Măruță: „Deci tu ți-ai propus ca să mă faci praf azi la emisiune”

Rareș: „Eu știu și ce înseamnă cuvintele”

Măruță: „Deci, ăsta este cel mai lung cuvânt din limba română, are 44 de litere, păi și ești pregătit? Tu știi să citești cuvântul ăsta?”

Rareș: „Eu știu să îl și pronunț. Pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioza”

Rareș are planuri mari de viitor. Micul câștigător de la Românii au Talent s-a gândit deja ce vrea să facă atunci când crește si a dezvăluit că visează să fie actor. Printre preferații săi se numără Horațiu Mălăele, Florin Piersic și Sergiu Nicolaescu.

 

Urmăriți Impact.ro și pe