EXCLUSIV

Superstiția de care Marina Almășan ține cont la fiecare Revelion. „Am un sertar plin. Nu le port de două ori”. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat, Andrei Dumitrescu 30.12.2022, 14:53

De ani de zile, Marina Almășan are o superstiție de la care nu se abate în noaptea de Revelion. Vedeta TVR poartă desuuri roșii și a adunat în nu mai puțin de 20 de ani o colecție impresionantă, potrivit mărturisirilor făcute în exclusivitate pentru impact.ro. Asta pentru că, cu ocazia fiecărui Revelion, a mai adaugă încă un set, pe care apoi îl păstrează în sertarul său plin cu astfel de obiecte vestimentare.

Superstiția de care Marina Almășan ține cont la fiecare Revelion

Pentru vedeta TV Marina Almășan, anul care se va încheia în curând, a fost unul deosebit de bun, din punct de vedere profesional. Pe lângă noua sa emisiune, „Rivalii”, care a înlocuit o alta consacrată, și anume „Femei de 10”, prezentatoarea de la TVR a lansat nu mai puțin de două cărți, una dedicată regretatului artist, Victor Socaciu, tatăl fiului său, și o alta despre călătoria sa în Danemarca. Iar pentru 2023, ea se afl deja în tratative pentru a călători tot în scop profesional, în… Laponia. În fieare an, pentru a-i merge bine, vedeta are o superstiție de Revelion de la care nu se abate, potrivit mărturisirilor făcute de aceasta în exclusivitate pentru impact.ro. Mai precis, ea poartă desuuri roșii în noaptea de Revelion. Aceasta a adunat în nu mai puțin de 20 de ani, o colecție impresionantă. Asta pentru că, cu ocazia fiecărui Revelion, a mai adaugă încă un set, pe care apoi îl păstrează în sertarul său plin cu astfel de obiecte vestimentare.

„Obligatoriu, de Revelion, trebuie să am desuuri roșii. Am un sertar plin cu desuuri roșii, cumpărate la diverse revelioane”, ne-a spus aceasta.

Superstitia de care Marina Almasan tine cont la fiecare Revelion
Superstitia de care Marina Almasan tine cont la fiecare Revelion

„Fiecare revelion, cu desuurile lui”

Chiar dacă are o colecție impresionantă de desuuri roși, vedeta ne-a mai spus că nu obișnuiește să le poarte de două ori. Astfel că, la fiecare Revelion, ea își cumpără încă un set nou: „Nu le port de două ori. Fiecare revelion, cu desuurile lui”.

Fără să-și fi propus acest lucru, Marina Almășan are o colecție și de brățări din aur, pe care le poartă însă foarte rar. Majoritatea sunt primite în timpul căsniciei cu Victor Socaciu, care obișnuia să-i facă astfel de cadouri, până când vedeta TVR a „pus piciorul în prag” și l-a rugat să nu mai „arunce” banii pe bijuterii:

 „La început, Victor îmi făcea cadou câte o brățară de aur. După câțiva ani, i-am zis stop cu cheltuielile, pentru că nu o să le pot purta simultan. Am făcut o colecție. Eu nu sunt foarte pasionată de bjuterii. Le am și acum și le port doar prin emisiuni”.

Cu fiica din Franța și Georgică Cornu, de sărbători

Chiar dacă fiul său, Victoraș Socaciu, a plecat în Dubai și a împodobit bradul la 30 de grade Celsius, pentru a păstra obiceiul avut de mic, Marina Almășan nu a fost singură, de sărbători. Fiica sa, stabilită în Franța, i-a făcut surpriza de a veni cu prietenul său în România.

De asemenea, vedetei i-a fost alături și partenerul acesteia, Georgică Cornu. Marina și-a vizitat, totodată, și părinții, și s-a întors acasă cu o tavă plină cu plăcinte, făcute de mama sa.

Urmăriți Impact.ro și pe