SUPEREXCLUSIVITATE Adevăratul ucigaș al lui Emi Pian nu este Napy Ciprian. Răsturnare de situație în declarațiile de la poliție. Motivul real care a început scandaluri între clanuri. Detalii șocante din dosar

Alexandra Andrei 06.08.2020, 12:48

Impact.ro a aflat cum a decurs, pas cu pas, scandalul în care șeful clanului Duduianu a fost măcelărit, dar și cine este, de fapt, ucigașul acestuia.

Priveghi de patru zile pentru Emi Pian

Zbierete de durere și râuri de lacrimi în casa familiei Duduianu din cartierul Rahova. Trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a ajuns acasă ieri, în jurul prânzului, acolo unde a fost așteptat de familie și de sute de persoane.

În jurul morții cunoscutului interlop încă dăinuie o urmă de mister, cauzată în primul rând de lipsa de comunicare din partea poliției, care până la această oră nu a dat niciun fel de informație ori comunicat, așa cum era normal. De asemenea, nimeni nu a fost arestat până în acest moment, lucru care ridică multe alte semne de întrebare.

Din informațiile venite imediat după incidentul sângeros, se pare că cel care l-ar fi ucis pe Emi Pian este un membru al clanului Rinu, Ciprian Napy. Totul ar fi pornit de la faptul că liderul clanului Duduienilor ar fi intervenit în afacerile rivalilor săi și le-ar fi cauzat pierderi financiare.

Zeci de oameni au venit la priveghiul lui Emi Pian
Zeci de oameni au venit la priveghiul lui Emi Pian

Bătăi cu săbii și topoare în cartierul Giulești

Toate acestea sunt infirmate de martorii prezenți în noaptea de luni spre marți în apartamentul din Giulești, care au povestit pentru Playtech.ro, sub protecția anonimatului cum s-ar fi desfășurat firul acțiunilor, care a dus la masacrarea lui Emi Pian. Conform declarațiilor acestora, initial, Emi Pian, care se afla la o partidă de barbut cu membrii mai multor clanuri interlope, ar fi avut o dispute verbală cu Eduard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu:

“Eduard l-a întrebat pe Emi dacă este dispus să se împace cu cineva din clanul lui. Emi a răspuns că nu și a avut câteva cuvinte urâte la adresa persoanei cu pricina. Eduard s-a enervat și a existat un schimb de replici între ei, însă Emi a încercat să aplaneze, mai ales că se afla în minoritate în apartament. Însă, atât Emi, cât și Eduard, au chemat pe câte cineva. Emi pe fratele lui, Grațian, iar Eduard pe Ciprian Napy”, precizează sursele noastre.

Grațian Duduianu s-a prăbușit din picioare când a aflat că fratele său a murit

Incidentul s-ar fi stins în apartamentul din zona Giulești, însă a continuat câteva zeci de minute mai târziu în fața blocului, atunci când Emi l-ar fi întrebat pe Eduard dacă mai este atât de tupeist fără tot clanul lângă el:

“Eduard a scos o sabie din mașină și s-ar fi îndreptat spre Emi, într-o pleiadă de înjurături. Acela a fost momentul în care au intervenit Grațian Duduianu și Ciprian Napy, ambii cu arme albe în mână. A izbucnit o bătaie ca în filme, care a durat, însă, numai 2-3 minute. Din ce am văzut noi, Eduard l-a tăiat pe Emi, iar Grațian l-a tăiat pe Napy. Au ieșit apoi alte zeci de persoane care se aflau în apartament și au început să urle. Grațian a observat că fratele lui e cazut, într-o baltă de sânge, l-a luat în brațe, l-a urcat în mașină și l-a dus la spital”, ne-au mărturisit aceleași surse.

Se pare că și Grațian Duduianu ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale, însă nu pentru că ar fi fost rănit, ci pentru că i s-a făcut rău și s-a prăbușit din picioare în fața spitalului, atunci când a fost anunțat că nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea fratelui său mai mare.

Emi Pian s-a stins din viață în urma unei răfuieli între clanuri
Emi Pian s-a stins din viață în urma unei răfuieli între clanuri

Ce scrie pe certificatul de deces al lui Emi Pian

În presă s-a scris că liderul grupării Duduianu ar fi murit în urma unui infarct, informație negate vehement de cadre medicale. Astfel, pe certificatul de deces al acestuia este trecut:

”Stop cardio-respirator, surveni în urma unor leziuni incompatibile cu viața. Pe orice certificat de deces, cauza principală a decesului este stop cardio respirator. Indiferent de ce afecțiune ai suferi, moartea se produce prin stopul cardio respirator. Asta nu înseamnă că a făcut infarct”, ne-au declarant sursele noastre.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...