Sunt frați în serialul de la PRO TV, dar ce relație au ei în realitate. Legătura nebănuită dintre Dorel și Bobiță din Las Fierbinți

Ioana Nechifor 12.09.2019, 14:03
Sunt frați în serialul de la PRO TV, dar ce relație au ei în realitate. Legătura nebănuită dintre Dorel și Bobiță din Las Fierbinți

În serialul de la PRO TV, Dorel și Bobiță din Las Fierbinți sunt frați, iar în realitate îi leagă o relație de prietenie care a luat naștere în urmă cu mulți ani. Cum s-au cunoscut Mihai Raiț Dragomir și Mihai Bobonete și cum au devenit apropiați cei doi actori, dar și alte detalii necunoscute de telespectatori, în materialul următor!

Ce relație au, în realitate, Dorel și Bobiță din Las Fierbinți

Toată lumea îi cunoaște drept Dorel și Bobiță din Las Fierbinți, cei doi frați din serialul de comedie care s-a lansat în urmă cu mai bine de șapte ani la PRO TV. În realitate, relația dintre Mihai Raiț Dragomir și Mihai Bobonete durează de mai mult timp.

Ei se cunosc încă din perioada școlii, iar de atunci au rămas într-o frumoasă relație de prietenie.

Actorul care îl joacă pe Dorel în Las Fierbinți a povestit cum a luat naștere relația de prietenie cu interpretul lui Bobiță de la cârciuma din Las Fierbinți.

„M-am născut în Slobozia de Ialomiţa, iar până în ‘89 am crescut la Constanţa şi apoi ne-am mutat la Hârşova, am făcut clasa a IV-a la Giurgeni, tot în Ialomiţa, de unde sunt ambii părinţi, unde l-am întâlnit şi pe Bobonete.

Cred că a fost cea mai frumoasă copilărie, acum se degradează lucrurile peste tot în ţară, nu mai e ce ştiam eu în copilărie nici la Giurgeni, nu mai sunt oamenii în primul rând”, a spus actorul într-un interviu pentru ziarul Adevărul.

Dorel și Bobiță din Las Fierbinți se cunosc din perioada școlii. De atunci ei au rămas prieteni
Dorel și Bobiță din Las Fierbinți se cunosc din perioada școlii

Dorel și Bobiță din Las Fierbinți, detalii neștiute de fani

Legătura apropiată din serialul de la PRO TV trece de micul ecran, căci în realitate cei doi sunt buni prieteni. Actorii Mihai Raiț Dragomir și Mihai Bobonete s-au cunoscut în clasa a patra, iar de atunci au rămas nedespărțiți.

„Cu Bobonete m-am întâlnit în clasa a IV-a, el venise de la Craiova, părinţii lui erau ingineri în agricultură şi i-au detaşat la Giurgeni în anul cu Revoluţia.

Ştiu că din ‘90 ne mutam la Hârşova, dar un an trebuia să facem şcoala la Giurgeni şi atunci am nimerit cu Bobonete în clasă. El era un tip slăbuţ, aşchie, cu ochelari, din bătăi în bătăi am ajuns să mă împrietenesc cu el. De atunci până în momentul de faţă suntem cei mai buni prieteni.

Noi din clasa a IV-a am rămas nedespărţiţi, el a făcut liceul la Slobozia, dar venea la fiecare sfârşit de săptămână acasă, eu veneam de la Hârşova şi ne întâlneam la Giurgeni la bunici.

El era mai bogat, avea discotecă, mare antreprenor. (Râde) Taică su avea discotecă la Căminul Cultural. Mergeam şi le stricam discoteca, noi puneam rock, toţi erau pe „Casablanca“ şi noi puneam Iron Maiden.”, a povestit Mihai Raiț într-un interviu pentru Adevărul.

Urmăriți Impact.ro și pe