Sumele câștigate de Sorin Bontea, Răzvan Fodor, Ruby și Florin Ristei după participarea la Asia Express. A dat norocul peste ei

Iancu Andreea 25.10.2020, 19:16
Sumele câștigate de Sorin Bontea, Răzvan Fodor, Ruby și Florin Ristei după participarea la Asia Express. A dat norocul peste ei

Show-ul TV Asia Express s-a bucurat de un record absolut de audiență în cea de-a treia ediție a competiției. În contextul succesului emisiunii, multe dintre vedetele participante s-au bucurat de o adevărată rampă de lansare. Astfel, celebritatea obținută în urma participării la Asia Express s-a regăsit și în sumele câștigate. Cei mai mulți dintre ei par să se fi îmbogățit după emisiune.

Câți bani au ajuns să câștige Sorin Bontea și Răzvan Fodor, după Asia Express

Simpaticul chef Sorin Bontea a făcut o echipă bună cu Răzvan Fodor în cadrul competiției, drept pentru care notorietatea sa a ajuns la un nivel înalt. Potrivit unui top realizat de agențiile de specialitate, bucătarul a adus 30.000 de persoane noi pe conturile de socializare, dar și numeroase oferte pentru colaborări. De la mâncare, la detergent, vedeta a reușit să se bucure de noi contracte de imagine datorită show-ului. Se pare că Sorin Bontea și-ar fi crescut veniturile cu aproximativ 10.000 de euro pe lună.

Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat a treia ediție a show-ului Asia Express
Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat a treia ediție a show-ului Asia Express

Pe de altă parte, și colegul său, Răzvan Fodor s-a bucurat de notorietate după Asia Express. Deși fusese prezent în televiziune datorită unor proiecte importante, cântărețul nu cunoscuse cu adevărat succesul. Dincolo de câștigarea competiției alături de Sorin Bontea, echipa a fost considerată drept cea mai carismatică pereche din concurs. După terminarea show-ului, Răzvan a primit o ofertă interesantă din partea postului Antena 1. Acesta urmează să fie prezentatorul noii ediții „Burlacul”. În ciuda faptului că show-ul ar fi trebuit să apară în toamnă, pandemia de coronavirus a suspendat filmările. Astfel, vedeta ar urma să încaseze 7.000 de euro pe lună, conform surselor impact.ro.

Ce sume de bani câștigă Ruby după Asia Express

Participanta primei ediții a emisiunii, Ruby, a reușit să strângă mai bine de 50.000 de urmăritori noi pe contul de Facebook după terminarea filmărilor. Astfel, în numai două luni, ea a ajuns la 86.000 de persoane noi care accesau profilul. Nici la capitolul financiar lucrurile nu au stat chiar rău. Ruby a ajuns să fie ambasador al unui brand important în zona auto. Mașinile de lux au fost asociate cu imaginea focoasei brunete, care a și primit o decapotabilă, model unicat în Europa. Aceasta este estimată la aproximativ 100.000 de euro.

Ruby a participat alături de iubitul său, Robert, în Asia Express
Ruby a participat alături de iubitul său, Robert, în Asia Express

Cât câștigă Florin Ristei după Asia Express

Talentatul cântăreț a devenit faimos cu mult înainte de show-ul TV. Încă din 2000, piesa „Dana” devenea un hit, apreciat și astăzi la multe petreceri. Ulterior, câștigarea emisiunii X Factor, în 2013, i-a validat din nou talentul muzical lui Florin Ristei. Totuși, abia când a participat alături de fratele său, la Asia Express, publicul a ajuns să îl cunoască mai bine. Echipa sa a fost chiar considerată una dintre favorite.

Florin Ristei și fratele său s-au numărat printre favoriții Asia Express
Florin Ristei și fratele său s-au numărat printre favoriții Asia Express

După participarea la Asia Express, Florin Ristei a fost cooptat în juriul X Factor, alături de Delia, Loredana Groza și Ștefan Bănică Jr. De asemenea, el este și co-prezentator în cadrul Neatza cu Răzvan și Dani. Astfel, potrivit surselor impact.ro, Florin Ristei ar ajunge să încaseze 15.000 de euro pe sezon și aproximativ 7.500 de euro pe lună.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...