Suma uriașă pe care Mihai Trăistariu putea să o plătească celor de la Pro TV. ”Dacă nu era asta, renunțam sigur” (Exclusiv)

Ioana Bucur 26.10.2021, 08:47

Mihai Trăistariu a fost la un pas de ruină financiară! Într-un interviu acordat în exclusivitate redacției Playech-Impact.ro, îndrăgitul artist a povestit cum ar fi putut ajunge să plătească celor de la Pro TV o sumă uriașă.

Mihai Trăistariu, despre cea mai recentă colaborare cu Pro TV

După o pauză destul de lungă, Mihai Trăistariu a revenit la TV, într-o ipostază în care nimeni nu și l-ar fi imaginat. Artistul a acceptat cu entuziasm provocarea de a participa la „Masked Singer România”, însă experiența a fost mult mai dificilă decât se aștepta. De fapt, artistul a mărturisit, într-o discuție cu reporterii redacției Playtech- Impact.ro, că a vrut să renunțe de mai multe ori, însă o anumită clauză din contract l-a făcut de fiecare dată să se răzgândească.

„Cei de acasă, din fața televizoarelor, nu și-au dat seama că rolul meu nu a fost deloc ușor. Nici la propriu, nici la figurat. La propriu, fiindcă steaua aceea avea o structură de oțel care, doar ea singură, cântărea vreo 20 de kilograme. În plus, se mai adăugau alte kilograme cu întreaga imagine a stelei, așa cum ați putut admira în emisiune. Per total, gâtul meu trebuia să suporte o greutate mare, de circa 60 de kilograme”, a povestit Mihai Trăistariu, potrivit playtech.ro.

După nici zece minute de purtat costumul cu care a apărut pe scena show-ului de la Pro TV, gâtul său nu mai putea face față greutății. A vrut să renunțe, însă abandonul l-ar fi putut costa în jur de 100.000 de euro, potrivit contractului semnat cu postul de televiziune.

„Am fost de mai multe ori foarte aproape să abandonez și să le spun oamenilor de acolo că mă retrag. Însă o anume clauză din contract m-a făcut de fiecare dată să mă gândesc mai bine. Este vorba despre o clauză prin care organizatorii îți pot cere despăgubiri. O clauză care nu e deloc mică.

Iar a mea era de 100.000 de euro, dacă îmi amintesc bine. O sumă care te pune pe gânduri. Într-un fel, îi înțeleg și pe producători. Dacă te înhami la o treabă ca asta, trebuie să încerci să o duci cu bine până la capăt. Indiferent de greutățile prin care treci”, a explicat el.

Suma uriașă pe care Mihai Trăistariu putea să o plătească celor de la Pro TV
Mihai Trăistariu, concurent la Masked Singer România

„Mă uitam și eu la repetiții și râdeam de mine însumi”

Pe de altă parte, una dintre marile provocări ale emisiunii a fost aceea de a cânta, fără ca publicul să-i recunoască timbrul vocal, dar și să danseze asemenea unei dive.

„Am vizionat ore bune înregistrări cu Madonna, ca să învăț cum să dansez asemenea unei dive, să învăț să am mișcarea scenică feminină cea mai potrivită. Și, recunosc, m-am mai inspirat și din înregistrările cu Kyle Minogue.

Seara, târziu, acasă, mă uitam și eu la repetiții și râdeam de mine însumi. Iar cu cântatul e altă poveste! Am cântat falsetto, cu o voce complet efeminată și mi-a ieșit! Asta a fost! Nu a fost ușor, dar, acum, după ce totul s-a terminat nu regret niciun moment!”, s-a mai confesat Mihai Trăistariu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...