Suma pentru care Alexia Eram a acceptat să participe la America Express. E cel mai bine plătit concurent

Olteanu Mariana 22.05.2023, 10:35
Suma pentru care Alexia Eram a acceptat să participe la America Express. E cel mai bine plătit concurent

S-a aflat deja cine sunt concurenții care vor participa la America Express. Surpriza show-ului o face fiica Andreei Esca, Alexia Eram care este unul dintre cei mai bine plătiți concurenți. Foarte mulți oameni se întreabă ce sumă de bani va câștiga creatoarea de conținut.

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram se numără printre concurenții care vor lua drumul Americii. Prestația sa va fi remunerată cu o sumă mare de bani, fiind unul dintre cei mai bine plătiți concurenți. Potrivit publicației CANCAN,  Alexia Eram va primi 2.500 de euro! În cursa pentru marele premiu, aceasta va face echipă cu fratele ei, Aris. Acesta va primi exact aceeași sumă de bani ca și sora lui.

Deja, filmările pentru cel mai așteptat show din România au început. De mai bine de trei zile, concurenții se află în țări exotice din America.  Andreea Esca și copii acesteia sunt emblema ProTv-ului. Pentru a reuși să-i convingă să participe le celebra competiție, producătorii au fost nevoiți să le facă o ofertă mare.

O sumă asemănătoare de bani ar fi primit și Andreea Bălan, Bianca Drăgușanu sau Liviu Vârciu. Restul concurenților ar fi remunerați cu o sumă mult mai mică.

Ce vedete vor lua drumul Americii

În ediția de anul acesta, 18 concurenți se vor lupta pentru câștigarea premiului cel mare. Aceștia vor fi supuși la probe dificile. Printre vedetele care vor lua drumul Americii se numără Cleopatra Stratan, împreună cu Edward Sanda, dar și Giulia Anghelescu cu soțul ei, Vlad Huidu. Și Iulia Albu va participa la ediția din anul acesta. Criticul de modă va face echipă cu iubitul acesteia, Mihai Alexandru.

  • Romică Ţociu (actor) şi fiul său, Cătălin Ţociu
  • Cleopatra Stratan şi Edward Sanda (cântăreţi)
  • Alexia (influencer) şi Aris Eram (student)
  • Giulia (cântăreaţă) şi soţul ei Vlad Huidu
  • Sânziana Negru şi Laura Giurcanu (influnceri)
  • Iuliana Pepene (prezentatoarea Observatorului dimineții) şi Sonia Simionov (jurnalist Antena 1)
  • Ada Galeş (actriță) şi mama sa, Antoneta
  • Ionuţ Rusu şi George Tănase (Youtuberi)
  • Iulia Albu (critic de modă) şi iubitul său Mihai Alexandru.

Ce traseu va avea America Express 2024

Anul acesta, competiția va avea loc în locații exotice și impresionante din Columbia, Ecuador și Argentina. Anunțul a fost făcut de realizatorii emisiunii pe pagina lor de Instagram. Încercările prin care vor trece nu vor fi deloc ușoare. Concurenții vor fi nevoiți să-și caute cazare și transport cu doar un 1 euro.

 

Urmăriți Impact.ro și pe