Suma neaşteptată pe care trebuie să o plătească Reghecampf ca pensie alimentară. Decizia instanţei

Ioana Bucur 17.06.2022, 22:04
Suma neaşteptată pe care trebuie să o plătească Reghecampf ca pensie alimentară. Decizia instanţei

În plin proces de divorț, rămas recent fără loc de muncă, antrenorul a primit o veste importantă de la instanță. Care este suma neașteptată pe care trebuie să o plătească Laurențiu Reghecampf ca pensie alimentară.

Ce pensie alimentară trebuie să plătească Laurențiu Reghcampf

Laurențiu Reghecampf trece printr-o perioadă mai mult decât dificilă. Este în plin proces de divorț cu Anamaria Prodan, a devenit, din nou, tată, actuala sa parteneră, Corina Caciuc, aducând pe lume un băiețel, și a rămas recent fără echipă.

Acum, instanța a decis când și cum îl poate vedea antrenorul pe fiul său, Laurențiu Reghecampf Jr, dar și care este cuantumul pensiei alimentare. Reghe își va putea lua băiatul la el acasă două weekend-uri din lună, al doilea și al patrulea iar o lună pe an, luna iulie, va sta numai la el, susțin sursele digisport.ro.

Cât despre pensia alimentară, judecătorii au hotărât ca Reghecampf să-i plătească lui Laurențiu Jr o pensie lunară în valoare de o treime din veniturile sale, iar banii vor fi virați retroactiv de la data de la care a fost introdusă cererea de ordonanță președințială, adică din februarie 2022.

În condițiile în care antrenorul este, momentan, liber de contract, deci fără venituri, pensia alimentară, conform legii, va fi în cuantuam de aproximativ 500 de lei, sumă raportată la salariu minim pe economie.

Suma neaşteptată pe care trebuie să o plătească Reghecampf ca pensie alimentară. Decizia instanţei
Laurențiu Reghecampf

„Se încheie o perioada frumoasă și grea din viață mea”

Cu doar câteva zile înainte, Laurențiu Reghecampf confirma că a încetat colaborarea cu Universitatea Craiova.

„Se încheie o perioada frumoasa și grea din viață mea. Mulțumesc mult conducătorilor și jucătorilor, a fost una dintre cele mai intense perioade din cariera mea, am avut extrem de multe de învățat.O să mi lipsească atmosfera superba făcută de suporteri, de cei din Peluza Nord, cărora le mulțumesc sincer pentru sprijinul și dedicarea lor. Au fost acolo la bine și la greu.

Rămân toți în sufletul meu, le urez mult succes, am să i urmăresc cu mare drag în următorul sezon. Nu stiu unde mă vor purta pașii în viitor. Am să mă odihnesc puțin, apoi ne vom revedea cu planuri noi”, a declarat Reghe pentru Playsport.ro.

Despărțirea a fost anunțată și de clubul de fotbal:

„Clubul Universitatea Craiova și antrenorul Laurențiu Reghecampf au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim lui Laurențiu Reghecampf pentru tot ceea ce a realizat la Știința și îi dorim mult succes mai departe”, a anunțat Universitatea Craiova.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...