Suma imensă pe care o primește Claudia Pătrășcanu ca să participe la Survivor România 2021. Dan Capatos a dat-o de gol

Cristian Cojocaru 24.02.2021, 14:00
Suma imensă pe care o primește Claudia Pătrășcanu ca să participe la Survivor România 2021. Dan Capatos a dat-o de gol

Claudia Pătrășcanu a fost invitată să participe la competiția ”Survivor România”, propunerea având la pachet și suma imensă pe care vedeta urmează să o încaseze. Fără a sta pe gânduri, Claudia a acceptat propunerea din partea producătorilor.

Suma imensă pe care urmează să o încaseze Claudia Pătrășcanu

Realizatorii emisiunii au ofertat-o pe vedetă, iar acordul a nu a întârziat să apară. Suma pe care vedeta urmează să o primească nu este deloc una de neglijat. În curând, Clauida Pătrășcanu va putea fi văzută în cadrul emisiunii de la Kanal D concurând în competiție. Aceasta a postat pe rețelele de socializarea faptul că urmează să concureze în cadrul show-ului și consideră că se va descurca de minune.

”În acest moment mă gândesc serios la propunerea pe care echipa Survivor România mi-au lansat-o. Sunt o mare luptătoare, o fire puternică și chiar sportivă. Este o mare provocare pentru mine și sunt convinsă că voi reuși oriunde, oricând. Am doi băieți minunați pentru care mi-aș fi dorit să fiu acolo anul acesta, însă cred că niciodată nu-i prea târziu pentru nimic și sigur îmi vor păstra locul când totul se va așeza în viața mea ”, a anunțat solista într-o postare făcută pe Instagram.

Artista a refuzat inițial propunerea însă, s-a răzgândit. Gabi Bădălău, fostul ei soț a fost anunțat de oferta care i-a fost făcută Claudiei, iar mesajul pe care vedeta i l-a transmis, a fost făcut public la Xtra Night Show, din cadrul Antena Stars.

”M-au contactat în seara asta de la Survivor, am primit o ofertă. Și acest lucru este pentru tine o răzbunare? Sunt convinsă că copiii vor fi mândri de mine, acolo merg pentru copii. Sper să nu-mi faci viața un calvar . Trebuie să muncesc, acolo nu voi avea acces la telefon. Tu va trebui să ții legătura cu copiii frecvent, nu ca până acum”, i-a transmis Claudia Pătrășcanu lui Gabi Bădălău.

Fostul soț al Claudiei, Gabi Bădălău o încurajează pe aceasta să participe la Survivor România
Fostul soț al Claudiei, Gabi Bădălău o încurajează pe aceasta să participe la Survivor România

Gabi Bădălău o încurajează pe vedetă

Omul de afaceri nu numai că i-a răspuns într-un mod pozitiv, ba mai mult, a și încurajat-o pe mama copiilor săi să participe în cadrul competiției. La Xtra Night Show, Gabi Bădălău a făcut public mesajul primit de la Claudia, aceasta fiind ulterior contactată telefonic pentru a relata mai multe despre această alegere.

Dan Capatos a menționat în emisiune că suma pe care urmează să o primească Claudia Pătrășcanu este una cu patru zerouri. Acești bani îi vor fi plătiți vedetei lunar.

”Claudia Pătrășcanu a fost contactată de către o emisiune tip reality show să facă parte din echipa de acolo pentru câteva zeci de mii de euro și se pare că va pleca acolo. L-a informat pe Gabi Bădălău de acest lucru. (…) Mama de copil pleacă poate pentru 4 luni la capătul Pământului pentru o sumă cu patru zerouri pe lună.

Sau… poate din disperare să își crească copiii face acest lucru. (…) Când ești în situația asta, parcă nu-ți vine să te urci pe lemnele alea, să dai cu mingile la coș, să faci foamea. (…) Te duci când ești într-o stare foarte bună. Poate e înfățișare la Tribunal în perioada aia…”, a spus Dan Capatos.

Urmăriți Impact.ro și pe