Suma imensă pe care o ia Simona Halep dacă va câștiga finala la Dubai. Câți bani și-a asigurat până acum

Redacția IMPACT 22.02.2020, 11:32
Suma imensă pe care o ia Simona Halep dacă va câștiga finala la Dubai. Câți bani și-a asigurat până acum

Simona Halep joacă sâmbătă finala de la Tunreul din Dubai. Românca s-a impus în fața lui Jennifer Brady, în semifinalele competiției, scorul de 6-2, 6-0, iar acum se luptă pentru marele premiu al competiție.

Simona Halep, ultimul act la Dubai. Câți bani ar urma să câștige

Halep a avut o victorie zdrobitoare ieri, împotriva lui Jennifer Brady, cu scorul de 6-2, 6-0.

”Halep va avea un joc foarte consistent, va returna multe mingi, te face să te gândești mult ce urmează să faci. Este o jucătoare extrem de bună, e greu împotriva ei, este foarte rapidă pe teren”, au fost vorbele lui Brady înainte de partidă.

„Oriunde merg am parte de un sprijin incredibil. Ador să joc la Dubai. Abia aștept să mă revăd cu fanii în semifinale.Am jucat la Melbourne cu Brady, nu a trecut mult timp. Fiecare turneu e o noua provocare”, au fost declarațiile Simonei Halep la conferința de presă dinaintea partidei. Aproape 300 de români vor fi prezenți în tribune pentru a o încuraja pe Halep.

Astăzi, Simona Halep o va înfrunta pe Elena Rybakina, din Kazahstan, cu care se va bate pentru primul loc. Constănțeanca a primit de la organizatorii evenimentului un cec în valoare de 372.200 de dolari. Dacă va fi marea învingătoare a competiției, Simona Halep va pleca acasă cu marele premiu în valoare totală de 696.860 de dolari.

Simona Halep a mai câștigat o dată acest turneu, în 2015, unde s-a impus în fața Karolinei Pliskova, după o finală decisă în două seturi, 6-4, 7-6 (5).
În sezonul trecut, românca în vârstă de 28 de ani s-a oprit în sferturile turneului din Emirate Arabe Unite, după ce pierdut cu Belinda Bencic, 6-4, 4-6, 2-6, și are de apărat 190 de puncte la ediția din 2020 a competiției Premier.

Turneul din Dubai (Emiratele Arabe Unite) are premii în valoare totală de 2.643.670 de dolari, în vreme ce împărțirea pe tururi arată în felul următor:

  • sferturi de finală: 50.100 de dolari
  • semifinale: 198.830 de dolari
  • finală: 372.200 de dolari
  • câștigarea turneului: 696.860 de dolari
Urmăriți Impact.ro și pe
Tags: