Suma de bani cu care a rămas George Simion după nuntă. Puțini români se pot lăuda cu un astfel de dar

Mihnea Tălău 19.03.2023, 11:01
Suma de bani cu care a rămas George Simion după nuntă. Puțini români se pot lăuda cu un astfel de dar

Liderul AUR, George Simion, a organizat în vara anului trecut o nuntă grandioasă în comuna Măciuca din Județul Vâlcea. A avut 42 de perechi de naşi şi mii de invitați și sponsori, de la care, cuplul, a primit cadouri inedite și a rămas și cu o importantă sumă de bani.

Mare parte din banii adunați la nuntă au fost donați

George Simion s-a căsătorit cu aleasa inimii sale pe data de 27 august 2022, în fața a peste 10.000 de participanți la fericitul eveniment.

„În numerar, am strâns 72.000 de euro. În total, darul de nuntă, cum a dat domnul Gigi Becali, cum a fost spectacolul pirotehnic, cum a fost apă, berea, o să ajungă în jur de 400.000 de euro. Acești bani îi voi trece transparent în declarația de avere, așa cum mă obligă legea”, a declarat George Simion, după ce și-a unit destinele cu Ilinca Munteanu.

El spune că a donat o mare parte din banii adunați la nuntă.

„ Cât s-a strâns… cât ne-a mai rămas, în sensul ăsta, 15.000 de euro. Facem un proiect de spital mobil. Nu ne-au lăsat cu banii din subvenția pentru partide să construim un spital, că e mare nevoie de spitale noi”, a adăugat Simion.

Unul dintre sponsorii giganticei nunți a fost Gigi Becali

Unul dintre cei care l-a ajutat pe George Simion la nuntă este Gigi Becali. I-a trimis, sub formă de cadou, două tone de brânză de oaie şi le-a recomandat de unde să își procure berbecuții care au fost pregătiți la proțap pentru invitați.

Gigi Becali

„Eu am dat brânza care costă vreo 20.000 de euro. Omul face totul pe față, primește cadou de nuntă brânză, primește cadou de nuntă berbecuț, păi ăștia sunt invidioși pe dragoste.

Vorbeam cu cineva că o să fie președinte și ce am eu de președinte? N-am nevoie de nimic, dar i-am dat din dragoste, i-am dat aproape 20.000 de euro din dragoste. Și nu am nevoie de el și nici nu mă duc la nuntă și tot am dat.

A vrut să mă pună și naș și eu i-am zis, nu mai merg la nuntă. Tu trebuie să ai nași care să vină la nuntă, la masă. Eu la masă nu mai merg, eu de distracții fug, nu mai mă interesează”, a declarat la vremea respectivă Gigi Becali.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...