Suferința nebănuită pe care o ascunde Andreea Marin. Vedeta a trecut prin momente cumplite

Andreea Marin e cunoscută de o țară întreagă, datorită aparițiilor ei televizate, din trecut. Vedeta ascunde însă o mare suferință, pe care pare că ar fi reușit să o depășească, însă doar în anumite condiții.

Suferința nebănuită pe care o ascunde Andreea Marin

Fosta prezentatoare este adepta unui stil de viață sănătos și de aceea își dorește să le transmită și altora din secretele descoperite de ea. Andreea Marin ascunde o suferință cumplită, pentru că în anul 2016 a pierdut o persoană extrem de apropiată. A fost vorba despre tatăl acesteia, care a încetat din viață în urma unui infarct.

Suferința nebănuită pe care o ascunde Andreea Marin. Vedeta a trecut prin momente cumplite

Andreea Marin se implică adesea în campanii umanitare

Mai mult, la rândul ei, aceasta s-a confruntat de mai multe ori cu probleme de sănătate foarte serioase. Când s-a văzut pusă în fața unor situații imposibile, vedeta a suferit foarte mult, din pricina sistemului medical de la noi din țară. În mod cert, mulți români au și ei astfel de piedici, atunci când merg la medic să se trateze.

Vedeta a trecut prin momente cumplite

“Până la urmă, fiecare om îşi alege misiunile în care simte să se implice. Eu am avut probleme de sănătate, serioase la un moment dat. Unele dintre ele au fost tratate în afara ţării şi nu acasă. Lucrul acesta m-a durut pentru că îmi doresc să existe soluţie pentru orice la noi acasă, când vine vorba de sănătate. Aşa a început să crească în mine acea dorinţă de căutare şi apoi misiunea mea de a scoate la lumină oamenii buni din medicina românească ce au idei îndrăzneţe pe care vor să le pună în practică.”, povestea Andreea Marin, potrivit okmagazine.ro.

De asemenea, vedeta a mai dezvăluit că fiica ei cu Ștefan Bănică Jr., Violeta, a fost obișnuită încă de la o vârstă fragedă cu mersul regulat la medic și controalele de rutină. Deoarece pierderea tatălui său a fost una cât se poate de dură pentru celebra brunetă, aceasta s-a implicat adesea în proiecte umanitare, dar și care vizează sistemul medical. Nu mulți știu că aceasta și-a pierdut în mod fulgerător și mama, când avea vârsta de doar 9 ani. Femeia s-a stins în urma unui accident de mașină, în anul 1984.

De curând, a participat la lansarea unui proiect prin care orice persoană poate fi ajutată la prevenția și diagnosticarea problemelor cardiace. Este vorba despre un serviciu disponibil gratuit celor care vor merge până în sectorul 1 din Capitală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI