Suferința nebănuită a Gabrielei Firea! Puțini știu ce ascunde trecutul primarului Capitalei: “Răcnete și bătaie”

Andrei Cezar 16.04.2020, 15:15
Suferința nebănuită a Gabrielei Firea! Puțini știu ce ascunde trecutul primarului Capitalei: “Răcnete și bătaie”

Foarte multă lume o cunoaște pe Grbriela Firea, în special locuitorii Capitalei, al căror primar este. Înainte de a fi edil, la începutul carierei sale, a fost crainic la televiziunea Română, apoi prezentator la Antena 1, după care a renunțat la titulatura de om de televiziune pentru a îmbrăca haina politică. Însă nu multă lume îi cunoaște trecutul dinainte de a fi persoană publică și ce suferințe a trebuit să îndure în perioada copilăriei.

Suferința nebănuită ascunsă de Gabriela Firea

Gabriela Firea a povestit în urmă cu aproape 10 ani drama pe care a trăit-o în copilărie alături de mama, cele două surori și fratele ei. Tatăl lor avea probleme cu băutura și îi bătea foarte tare. Și pentru că nu au mai suportat tratamentul îngrozitor la care erau supuși au decis să îl părăsească.

”Cele mai dureroase momente le-am trait in copilarie si adolescenta. Mama era vanzatoare si tata muncitor necalificat, pe santier. Stateam sase insi intr-un apartament cu doua camere. Mama si-ar fi dat si sufletul din ea pentru noi, daca ar fi putut. Muncea de dimineata pana seara, era extraordinar de harnica si de optimista. N-as putea sa am aceleasi cuvinte de lauda pentru tata”, a declarat atunci Gabriela Firea.

Cea care a convins-o pe pe mama ei să se despartă de tatăl alcoolic și violent a fost chiar Gabriela Firea.

 ”Avea mari probleme cu bautura si, normal, cu serviciul. (…) Bea foarte mult si ne batea si pe noi, copiii, si pe mama. Până la urma, am hotarat sa-l parasim. Chiar imi revendic meritul ca eu am convins-o pe mama sa divorteze. Aveam 14 ani”, a mai mărturisit prezentatoarea TV.

Suferința nebănuită ascunsă de Gabriela Firea! Puțini știu ce ascunde trecutul primarului Capitalei:
Suferința nebănuită ascunsă de Gabriela Firea! Puțini știu ce ascunde trecutul primarului Capitalei: “Răcnete și bătaie”

Povestea este știută și de localnici

Mama primarului Capitalei s-a născut și a locuit o bună bucată de vreme în satul vasluian Băbana, comuna Dragomirești, din județul Vaslui. Acum acolo mai trăiește doar bunicul Gabrielei Firea, în vârstă de 97 de ani. Iar soții Hrib, cei care îl îngrijesc pe bătrân știu întreaga poveste pe care a trăit-o familia ei.

”Cât a tras Veronica (n.r. mama Gabrielei) cu bărbatul ei, numai ea ştie. El nu era om rău, dar ce le făcea şi ei, şi copiilor după ce bea… Parcă-l avea pe dracu’ în el, nu mai era chip să te înţelegi cu el! Ştiu de la ele cât de greu le-a fost”, ne-a declarat Dorica Hrib despre tatăl Gabrielei Firea Pandele, potrivit stirilekanald.ro

Viorel Hrib, soțul Vioricăi, a declarat că tatăl Gabrielei Firea era atât de crud încât înainte de divorț a vândut apartamentul în care locuiau, neinteresându-l că familia lui rămâne pe drumuri.

”După ce stabiliseră că se despart, dar încă nu se făcuseră actele şi tot, tatăl lui Gabi a vândut brusc apartamentul familiei, fără să-l intereseze de soarta soţiei sau a copiilor. Ca să nu rămână în stradă, Veronica şi copiii s-au mutat la sora ei, Margareta, şi s-au descurcat tare greu o vreme!”, a completat bărbatul.

Suferința nebănuită ascunsă de Gabriela Firea! Puțini știu ce ascunde trecutul primarului Capitalei:
Suferința nebănuită ascunsă de Gabriela Firea! Puțini știu ce ascunde trecutul primarului Capitalei: “Răcnete și bătaie”
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI