Suferință cumplită pentru Antonia! Puțini știu ce durere se ascunde în spatele zâmbetului artistei

Iancu Andreea 15.06.2020, 17:23

Antonia este mereu o persoană veselă, glumeață și zâmbitoare. Cântăreața obișnuiește să împărtășească fanilor săi toate stările și activitățile zilnice, iar cea mai recentă postare a sa a stârnit numeroase reacții. Antonia a dezvăluit astfel cea mai grea suferință cu care se confruntă. Fanii săi au putut vedea ce durere ascunde vedeta în spatele zâmbetului.

Durerea unei mame

Pe Antonia o urmăresc milioane de fani pe rețelele de socializare. Vedeta postează zilnic noi story-uri și imagini din viața sa privată. Astfel, urmăritorii săi sunt mereu la curent cu activitățile ei. Deși este apreciată pentru calitățile sale fizice și artistice, Antonia este și o prezență plăcută. Aceasta își arată constant latura empatică atunci când se filmează alături de copiii săi. Din păcate, subiectul acesta este unul sensibil.

Vedeta este mamă a trei copii, o fetiță și doi băieți. În timp ce micuții îl au ca tată pe Alex Velea, Maya este fiica Antoniei din căsătoria cu italianul Vincenzo Castellano. Din păcate, aceasta a crescut departe de Antonia, fiind încă în custodia tatălui său.

Cântăreața a postat o imagine în care apare într-o conversație video cu fiica sa, Maya. Deși ambele afișează un zâmbet larg, se simte că sufletul Antoniei ascunde o mare suferință.

Antonia și Maya obișnuiesc să se vadă prin intermediul rețelelor de socializare Foto - Instagram
Antonia și Maya obișnuiesc să se vadă prin intermediul rețelelor de socializare
Foto – Instagram

Departe de fiica ei, Maya

Chiar dacă se străduiește să îi fie fizic alături ori de câte ori poate, Antonia nu poate compensa distanța dintre ea și fiica sa. Vedeta a mărturisit în nenumărate rânduri că își dorește ca Maya să locuiască alături de frații ei, în România. Totuși, procesul de obținere a custodiei nu s-a încheiat. Așadar, Antonia trebuie să împartă custodia cu fostul său soț, Vincenzo Castellano.

Din păcate, Maya Rosaria Castellano, ce urmează să împlinească 10 anișori, trebuie să locuiască alături de tatăl său, în Italia. Micuța are ocazia să își vadă mama mai mult în mediul online și în cadrul diferitelor vizite.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...