Studenții pot câștiga 47.000 de euro dacă fac un singur lucru. Care sunt condițiile pentru a încasa suma uriașă

Ioana Bucur 01.06.2021, 20:29
Studenții pot câștiga 47.000 de euro dacă fac un singur lucru. Care sunt condițiile pentru a încasa suma uriașă

Șansa vieții este pusă la bătaie pentru tinerii din România. Studenții pot câștiga 47.000 de euro dacă fac un singur lucru. Care sunt condițiile pentru a încasa banii.

Studenții pot câștiga 47.000 de euro

Se pun în la bătaie premii uriașe, a căror valoare ajunge până la 47.000 de euro, pentru studenții, masteranzii și doctoranzii din România care se vor înscrie în competiția internațională organizată de compania Ericsson. Participanții trebuie să vină cu soluții ce ar putea ajuta oamenii să aibă acces mai simplu la tehnologii digitale.

Înscrierile la Ericsson Innovation Awards 2021 se fac în echipe de cel mult patru membri, care pot studia la aceeași universitate sau la unități de învățământ superior diferite, chiar și din țări diferite. Doar 14 echipe se vor califica în semifinale și vor avea cinci săptămâni la dispoziție pentru a-și pregăti și definitiva proiectele, sub îndrumarea unor mentori de la Ericsson.

Cele mai bune trei proiecte vor ajunge în finală și vor avea patru săpătmâni să pună la punct ultimele detalii ale ideii lor, din nou, sub supravegherea unui mentor din cadrul companiei. În ultima etapă a concursului, proiectele finaliste vor fi prezentate în fața unei comisii compuse din specialiști în domeniu proveniți din cadrul Ericsson dar nu numai.

Ce premii pot câștiga studenții:

  • Locul I: 25.000 de euro,
  • Locul al II-lea: 15.000 de euro,
  • Locul al III-lea : 5.000 de euro.
  • Un premiu suplimentar de 2.000 de euro pentru echipa, dintre cele trei finaliste, care va obține cele mai multe voturi pe social media, candidatura fiecărei dintre ele în parte fiind încărcată pe pagina de Instagram a concursului.
Studenții pot câștiga 47.000 de euro
Echipele vor fi îndrumate de un mentor din cadrul companiei

„Capacitatea de inovare a studenților și inițiativele acestora au nevoie de sprijin din partea actorilor din industrie pentru a putea deveni realitate”

Studenții pot câștiga 47.000 de euro, în total, în cadrul competiției Ericsson Innovation Awards 2021. Reprezentanții companiei suedeze vor să găsească cele mai bune soluții pentru a reduce decalajul tehnologic între diferite zone ale lumii, cauzat de mai mulți factori, de la lipsa infrastructurii de telecomunicații, până la disponibilitatea sau accesibilitatea inegală a resurselor sau costul prea ridicat al echipamentelor necesare.

„Capacitatea de inovare a studenților, și inițiativele acestora, au nevoie de sprijin din partea actorilor din industrie pentru a putea deveni realitate. Prin intermediul acestei competiții, Ericsson își propune să contribuie la acest fenomen și pune la dispoziția tinerilor de pretutindeni expertiza specialiștilor săi, determinându-i pe aceștia (studenții) să vină cu idei inovative care să contribuie la dezvoltarea societății și a economiei. Studenții români au participat de-a lungul anilor la EIA și ne dorim ca și anul acesta să vedem inițiative românești pe lista proiectelor înscrise în competiție și să demonstrăm, astfel, că România poate contribui într-un mod semnificativ la conturarea tendințelor digitale globale și poate răspunde cu succes celor mai mari provocări”, a declarat Dragoș Mircea Rebegea, Country Manager Ericsson România.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...