Studenta criminală de la Medicină, decizie devastatoare. Ce se întâmplă cu ea după gratii

Badea Violeta 28.04.2022, 07:47
Studenta criminală de la Medicină, decizie devastatoare. Ce se întâmplă cu ea după gratii

Carmen Șatran, studenta de la Medicină care împreună cu iubitul ei au ucis și tranșat un om, se află după gratii din anul 2009. Ce se întâmplă acum cu femeia care a comis oribila crimă? Veștile nu sunt deloc bune pentru ea. Iată ce au decis judecătorii. Detalii noi în cazul crimei care a șocat o țară întreagă!

Detalii noi în cazul crimei de la Timișoara. Ce se întâmplă cu studenta criminală de la Medicină

Carmen Șatran, fostă Bejan, a fost arestată în august 2009. În vara acelui an, aceasta împreună cu iubitul ei de la acea vreme, Sergiu Florea, au omorât și tranșat un bărbat într-o cameră de cămin din Timișoara. Cei doi l-au ademenit pe bărbat în camera de cămin de la Universitatea de Medicină din Timișoara, pentru ca tânăra studentă să întrețină relații sexuale contra-cost cu el.

Cei trei nu s-au înteles la bani, iar cei doi iubiți l-au înjunghiat mortal pe bărbat. Ulterior, Sergiu Florea a fost arestat sub acuzaţia de omor, iar Carmen Bejan pentru complicitate la omor. Astfel, bărbatul a fost transferat din arestul Poliţiei Timiş la Penitenciarul din Timişoara, iar studenta a fost transferată la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Arad.

În 2011, Curtea de Apel Timişoara i-a condamnat pe Carmen Bejan şi Sergiu Florea cei doi la 20 de ani de închisoare cu executare. De asemenea, instanţa i-a obligat pe aceştia să plătească familiei victimei despăgubiri materiale în valoare de 20.000 de euro. Iată ce se întâmplă cu tânăra acum, la mai bine de un deceniu de când se află după gratii.

Detalii despre cazul studentei criminale de la Medicina
Detalii despre cazul studentei criminale de la Medicina

Decizia pe care au luat-o judecătorii

Anul acesta, Carmen Șatran a fost la un pas de eliberare. Și totuși, dupa Paște, studenta criminală de la Medicină a aflat că va rămâne în închisoare, chiar dacă Judecătoria Gherla decisese, pe fond, că poate fi eliberată.

Astfel, Tribunalul Cluj a admis contestația Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla față de decizia instanței de fond, în ceea ce privește eliberarea femeii. Judecătorii au decis, astfel, că aceasta va rămâne după gratii. Decizia a fost pronunțată miercuri, 27 aprilie. Carmen Șatran poate cere, din nou, eliberarea condiționată pe data de 1 iulie 2022.

„Admite contestaţia formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla împotriva sentinţei penale nr. 267/14.03.2022 a Judecătoriei Gherla, pe care o desfiinţează integral şi rejudecând: Respinge, ca nefondată, propunerea Comisiei pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Gherla de liberare condiţionată a condamnatei S.C., aflată în Penitenciar Gherla”, a decis Tribunalul Cluj.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...