Știrea momentului despre Vica Blochina. S-a aflat chiar în seara în care Victor Pițurcă era la DNA

Stan Filon, Mihai Roșoiu 31.01.2023, 12:10

Vica Blochina încearcă să facă o figură frumoasă la emisiunea Survivor. Îi este însă destul de greu și chiar a recunoscut că ar cam vrea să plece acasă. Până atunci însă, colegii i-au pus o poreclă destul de urâtă. Vezi în rândurile de mai jos cine a îndrăznit așa ceva.

Știrea momentului despre Vica Blochina

Vica Blochina, în vârstă e 47 de ani, parcă începe să regrete că s-a înscris în emisiunea Survivor. Chiar dacă din fața televizorului lucrurile par destul de simple, ei bine, vedeta a constatat că este mult mai dificil în republica Dominicană, pe traseele celebrului concurs de la Pro TV.

Recent, frumoasa Vica Blochina a văzut pe pielea sa ce înseamnă traseele de la Survivor, când a avut probleme serioase. medicul a fost nevoit să intervină, după ce fosta balerină a leșinat pur și simplu. A spus că și-a pierdut forța în mâini, dar și în picioare.

Stirea momentului despre Vica Blochina
Stirea momentului despre Vica Blochina

Poreclă dureroasă primită la Survivor

„Experiența Survivor este foarte grea pentru mine. În momentele acestea îmi doresc să merg acasă. (…) Sper să mă fac bine, să pot intra la joc. Mulțumesc colegilor care m-au susținut!”, dezvăluia Vica Blochina.

Cu toate acestea, frumoasa blondină dă dovadă că este o adevărată luptătoare, ceea ce s-a văzut și la ultima probă la care a participat, când a primit însă și o poreclă destul de răutăcioasă din partea Războinicilor. Totul a plecat după încurajările primite din partea coechipierilor săi, care i-au strigat chiar: ”Hai, Vica, esti regina României”.

Atât le-a trebuit să audă Războinicilor, că au și reacționat. Cel care a venit imediat cu replica a fost Alin Chirilă, care este totodată și unul dintre cei mai buni concurenți de la Survivor România. El a poreclit-o pe Vica Blochina „regina veche”.

Noua poreclă a ajuns și la urechile Faimosului Kamara, care nu a fost deloc încântat de cele auzite. L-a obrăznicit imediat pe Alin pentru porecla pe care i-a pus-o Vicăi. „Te credeam mai gentleman, Alin. Foarte urat din partea ta, ce ai zis. Ești neobrăzat să vorbești așa despre o femeie. Să-ți fie rușine!”, i-a spus Kamara lui Alin.

Luni seara, Vica Blochina a împărțit ecanele televizoarelor cu fostul său iubit, Victor Pițurcă, cu care a avut o relație de 16 ani și cu care are și un fiu. Dacă Vica participa la emisiunea Survivor, Victor Pițurcă ajungea la toate jurnalele de știri după ce a fost reținut de DNA într-un dosar care privește achizițiile din timpul pandemiei.

 

Edit Foto: Narcisa Tomulescu

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...