FOTO EXCLUSIV

Stela Popescu, uitată de apropiaţi? Cine mai trece pe la mormântul regretatei actriţei FOTO EXCLUSIV

Badea Violeta 06.01.2022, 12:11

Câteva buchete de flori stau așezate frumos lângă locul în care își doarme somnul veșnic una dintre cele mai mari actrițe ale scenei românești. Îngrijitoarea de la cimitirul Cernica a dezvăluit cine și-a amintit de cea care a fost Stela Popescu. Fotoreporterii redacției Impact.ro au mers să vadă cum arată mormântul regretatei actrițe, după aproape 5 ani de când și-a dat ultima suflare. Iată cine mai trece pe acolo!

Cine a vizitat mormântul Stelei Popescu

La început de an, fotoreporterii reacției Impact.ro au mers în cimitirul e la Cernica, acolo unde își doarme somnul veșnic una dintre cele mai marti artiste ale țării noastre.

Aceștia au rămas plăcut surprinși să vadă că locul de veci arată îngrijit, plin de flori și s-au gândit că apropiații au trecut pe aici de curând. Ulterior, reporterii noștri au reușit să stea de vorbă cu îngrijitoarea de la cimitir și au aflat că doar fanii artistei mai trec să-i aprindă o lumânare.

Femeia respectivă a dezvăluit că nu a mai văzut de mult pe nimeni din familia Stelei Popescu pe la mormânt și nici măcar actorul cu care artista a împărțit scena timp de 40 de ani, nimeni altul decât Alexandru Arsinel, nu a mai venit în ultima vreme.

mormant stela popescu4
Mormant Stela Popescu

Nici fiica Stelei Popescu nu a mai trecut pe la mormânt

Mormântul Stelei Popescu pare să fi fost uitat de cei apropiați, inclusiv de fiica sa. Se pare că Doina Maximilian, fiica vitregă a actriței, nu i-ar fi făcut nici separat o pomenire celei care a crescut-o şi căreia i-a lăsat şi toată agoniseala sa de-o viață.

Cel care i-a organizat un parastas când s-au împlinit trei ani de la moartea actriței a fost Dan Puican, fostul soț al Stelei Popescu.

„I-am dat de pomană niște pachete și pentru că a fost dezlegare la pește în postul Crăciunului, i-am dat de pomană și pește. Stelei îi plăcea mult. Soția mea a visat-o joi. Stela a fost iubirea mea din tinerețe. Am rămas în relații bune.

Am colindat pe 5 continente împreună, am fost în 35 țări, iar soția mea s-a împrietenit cu ea. Venea la noi la masă. Soția îi făcea zacuscă și alte bunătăți de casă. Chiar înainte să moară am vorbit cu ea marți, ca să vină la noi la masă sâmbătă, soția o aștepta cu pește și m-a întrebat dacă am și vin din acela bun, roșu, căci îi plăcea vinul roșu.

Iar joi seara a murit. Un prieten contabil, domnul Duru, a alertat-o pe Doina, fata adoptivă a Stelei, că nu răspundea la telefon și așa a găsit-o pe jos, în casă. Anul acesta n-am mai ajuns la cimitir, doar la biserică”, a mărturisit regizorul Dan Puican pentru click.ro.

Amintim că Stela Popescu s-a stins din viaţă la vârsta de 81 de ani, în urma unui atac cerebral, pe data de 23 noiembrie 2017. Actrița nu a avut copii, însă a înfiat-o pe Doina Maximilian, fata fratelui soţului ei, Ion Maximilian.

Urmăriți Impact.ro și pe