Ștefania, primele declarații după ce s-a anunțat că s-a despărțit de Speak. A spus de ce nu mai poartă inelul de logodnă

Andreea Bisinicu 13.01.2021, 17:14
Ștefania, primele declarații după ce s-a anunțat că s-a despărțit de Speak. A spus de ce nu mai poartă inelul de logodnă

Ștefania, primele declarații după ce s-a anunțat că s-a despărțit de Speak. A spus de ce nu mai poartă inelul de logodnă de la iubitul ei. Motivul este cu adevărat emoționant. Frumoasa brunetă a spus adevărul despre presupusa separare de artist. Care este motivul pentru care Ștefania nu mai poartă inelul de diamant cu care a fost cerută în căsătorie.

Ștefania, primele declarații după ce s-a anunțat că s-a despărțit de Speak

Sunt tineri, sunt frumoși și se iubesc la de mult ca în prima zi. Deși în presă au circulat tot felul de zvonuri conform cărora povestea de iubire dintre Speak și Ștefania s-ar fi sfârșit, iată că frumoasa dansatoare a dezvăluit care este, de fapt, adevărul. Ce despărțire? Nici vorbă de așa ceva. Ștefania și Speak sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Ba mai mult, cei doi și-au ales deja și nașii de cununie și abia așteaptă să ajungă împreună în fața altarului, pentru a-și uni destinele pentru totdeauna.

Cârcotașii au spus că Ștefania nu mai poartă inelul de logodnă pe degetul inelar deoarece ea și artistul ar avea probleme în cuplu. Adevărul este cu totul și cu totul altul. Se pare că brunetei îi este teamă să piardă inelul sau ca bijuteria să pățească ceva, dat fiind faptul că i s-a mai întâmplat, și în trecut, să piardă două pietre din montura inelului, motiv pentru care bijuteria a avut nevoie de reparații.

„Am citit și noi acele titluri (…). Nu port inelul pentru că nu vreau să păţească nimic. S-a întâmplat să-mi cadă o piatră, am pus-o şi a căzut alta şi nu era ok. Prefer să îl port doar la ocazii speciale, în rest, e acolo. Deci nu, nu ne-am despărţit”, a declarat viitoarea soție a lui Speak la Antena Stars.

Momentul in care Speak a cerut-o in casatorie pe Stefania la Asia Express a fost urmarit de milioane de romani
Momentul in care Speak a cerut-o in casatorie pe Stefania la Asia Express a fost urmarit de milioane de romani

Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania în cadrul emisiunii „Asia Express”

Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, iar acest lucru se poate vedea în postările pe care ambii le împărtășesc cu admiratorii lor pe rețelele de socializare. În trei ani de relație, Speak și Ștefania nu au stat mai mult de o săptămână separați unul de celălalt, iar acesta pare să fie secretul relației lor lungi și trainice. Mai mult de atât, cei doi au ales și nașii de cununie și încep să planifice nunta, care va avea loc deîndată ce contextul pandemic le va permite să își celebreze iubirea cum trebuie.

„Nu ne-am gândit când o să aibă loc, dar vrem să ne gătească Sorin, (n.r. – Chef Sorin Bontea, un bun prieten de-al cuplului) aşa am şi vorbit cu el. Naşii sunt aleşi de mult, prietenii noştri Monica Munteanu şi soţul ei. Eu îmi imaginez că voi fi invitat la nunta mea, Ştefania se va ocupa, eu nu o să mă implic deloc. Adică nu chiar deloc, mai puţin.” declara acum ceva timp Speak pentru okmagazine.ro.