Ștefania lui Speak a ajuns de nerecunoscut. ”Mă așteaptă o altă nevastă”

Madlen Moraru 02.07.2020, 19:46

Ștefania, logodnica lui Speak, este de nerecunoscut. În prezent tânăra a renunțat la nuanța de șaten în favoarea unei transformări de zile mari. Chiar și artistul a fost profund impresionat de o asemenea schimbare. Fostul concurent din Asia Express le-a mărturisit chiar el fanilor toate acestea și le-a oferit un detaliu neștiut din viața lui amoroasă.

Ștefania lui Speak a ajuns de nerecunoscut. ”Mă așteaptă o altă nevastă”

Ștefania, viitoarea soție a lui Speak, a ajuns de nerecunoscut. Fosta concurentă de la Asia Express le-a arătat fanilor de pe Instragram întreaga transformare. În momentul de față aceasta a renunțat nuanța de șaten cu care i-a obinuit pe cei din public. Pentru că și-a dorit o schimbare totală, vedeta Asia Express a petrecut cel mai probabil o zi întreagă în salonul de înfrumusețare.

Ștefania lui Speak a ajuns de nerecunoscut. ”Mă așteaptă o altă nevastă”
Ștefania le-a arătat fanilor că s-a transformat total și a renunțat la șaten

Ștefania a lui Speak s-a făcut blondă și arată de milioane. Totodată, tânăra a ales o coafură ceva mai scurtă și a renunțat la pletele superbe pe care le avea. Poreclită și Libelula, ea s-a pozat în câteva ipostaze incendiare și a fost în permanență cu zâmbetul pe buze. E un semn foarte clar că vedeta din sezonul 3 al Asia Express își adoră noul look.

Uimit la rândul său de transformarea Ștefaniei, Speak a reacționat într-un mod neașteptat. Artistul a postat la rândul său o imagine pe contul de Instagram. În descrierea fotografiei, cântărețul a mărturisit că niciodată nu a mai avut o parteneră blondă. Și Speak și-a schimbat de ceva timp înfățișarea, apelând tot la o nuanță similară de auriu pentru părul său. Cuplul celebru a anunțat că va face nunta anul viitor, pentru a se asigura că evenimentul va fi unul pe placul lor.

„Se pare ca acasă mă așteaptă o altă nevastă. (…) Dacă stau bine și mă gândesc… n-am avut niciodată o gagică blondă :)) Vă pupă blonzii!”, a scris Speak în dreptul unei poze cu ei, publicată cu câteva ore în urmă în mediul online.

Urmăriți Impact.ro și pe