Ștefan Bănică și-a dus copilul la spital. Ce s-a putut vedea din imaginile cu micul Alexandru

Badea Violeta 07.07.2022, 12:19

Ștefan Bănică și soția lui, Lavinia Pârva, au un băiețel în vârstă de trei ani. Cei doi au mare grijă de micuțul Alexandru. Desi programul lor este foarte încărcat, celebrul cântăreț și partenera lui de viață și-au găsit timp să meargă împreună cu băiețelul lor la o clinică de pediatrie din București. Iată ce s-a putut observa din imaginile cu micul Alexandru!

Ștefan Bănică, cu băiețelul la spital

În urmă cu trei ani, Ștefan Bănică devenea tată pentru a treia oară, partenera lui de viață, Lavinia Pîrva, aducându-l pe lume pe fiul lor, care a primit numele Alexandru.

În prezent, cei doi sunt foarte grijulii cu micuțul, iar acest lucru reiese și din imaginile surprinse de fotoreporterii celor de la Click!. Soții au fost surprinși în timp ce mergeau împreună cu micuțul la o clinică de pediatrie din București.

Din fericire, nu pare să fie vorba de ceva grav, ci doar de un control de rutină în ceea ce-l privește pe băiețel. Cel mai probabil, Alexandru a fost supus la un set de analize și investigații. Micuțul merge voios, pe stradă, fiind ţinut de mână de tatăl său. În schimb, Lavinia Pîrva preferă să stea în spatelea celor doi.

Stefan Banica
Stefan Banica

Ștefan Bănică, vizită pe platourile de filmare de la Televiziunea Română

Recent, artistul a mers în vizită la sediul Televiziunii Române din Capitală. Soțul Lavinei Pîrva s-a emoționat când a văzut cabina de costume ce poartă numele tatălui său, regretatul actor Ștefan Bănică senior.

„Ieri am fost la TVR, după foarte mult timp și iată lângă ce cabină mă aflu! Cabina care poartă numele tatălui meu.”, a scris Ștefan Bănică pe rețelele sociale.

Artistul nu a ratat ocazia și a fotografiat respectiva cabină. Ulterior, acesta a publicat fotografia în mediul online, iar fanii au ținut să-i transmită câteva mesaje emoționante.

„Ce frumos!!! Sunt sigură ca de acolo de SUS se mândrește cu tine, Ștefan!”

„Și, într-o zi, fiul dumneavoastră va sta lângă o astfel de cabină, pe care va fi scris numele dumneavoastră. Radu Ștefan are două exemple admirabile: bunicul și tatăl! Dumnezeu să vă ocrotească pe fiecare! @stefanbanica.official @radustefanbanica ?❤️?❤️?❤️”

„Nemuritor prin tot ce a creat! Un Talent mare!???”

„Mii de complimente????❤️”

„Lasă ceva frumos din tine, pe unde treci?.. Peste ani, te urmează Răducu!?”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care internauții i le-au lăsat lui Ștefan Bănică pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...