Ștefan Bănică, reacție dură după ce soția sa, Lavinia, a fost jignită: „Marș afară”

Andreea Bisinicu 23.10.2020, 18:08
Ștefan Bănică, reacție dură după ce soția sa, Lavinia, a fost jignită: „Marș afară”

Ștefan Bănică, reacție dură după ce soția sa, Lavinia, a fost jignită. Ce anume l-a înfuriat pe artist. Fanii au reacționat imediat și au sărit în susținerea juratului de la Antena 1.

Cum a reacționat Ștefan Bănică, după ce i-a fost jignită soția

Cum a reacționat Ștefan Bănică, după ce i-a fost jignită soția. Artistul a luat foc, în urmă cu câteva ore, pe contul său personal de Instagram.

Juratul de la „X FActor România” s-a enervat, după ce un internaut i-a insultat soția, pe Lavinia Pârva. Acesta a numit-o „pițipoancă” și a comparat-o pe artistă cu o altă brunetă la fel de celebră în showbizul românesc, Andreea Tonciu.

Urmăritorul cu pricina a postat acest comentariu jignitor la adresa soției lui Ștefan Bănică la o postare cu o fotografie în care artistul se află alături de Loredana Groza, colega sa de pupitru și juriu de la Antena 1.

Un internaut a jignit-o pe Lavinia Pirva, pe contul de Instagram al sotului ei, Stefan Banica
Un internaut a jignit-o pe Lavinia Pirva, pe contul de Instagram al sotului ei, Stefan Banica

„Și pițipoanca aia de nevastă-ta a apelat la același chirurg estetician? Seamănă tot mai tare cu Andreea Tonciu”, a scris internautul pe Instagram.

Reacția dură a artistului nu a întârziat să apară. Așa cum era de așteptat, Ștefan Bănică și-a apărat soția și l-a „invitat” pe bărbat să părăsească pagina oficială de Instagram a cântărețului.

„Prostia, nesimțirea și mârlănia nu au ce căuta pe pagina mea! Marș afară”, a răspuns Bănică, vizibil iritat de replica internautului.

Cum și-a început Ștefan Bănică cariera

Ștefan Bănică este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Cu zeci de albume la activ, o carieră impresionantă și o familie împlinită, rockstarul are tot ce își poate dori de la viață.

Mai mult de atât, solistul a decis să-și împartă din cunoștiințele muzicale cu generațiile tinere. Face parte din juriul „X Factor România” de câțiva ani. În prezent, Ștefan Bănică este căsătorit cu artista Lavinia Pârva. Cei doi au și un băiețel împreună, pe nume Alexandru.

Stefan Banica si Lavinia Parva sunt casatoriti si au un baietel
Stefan Banica si Lavinia Parva sunt casatoriti si au un baietel

Cariera a bifat-o. Familia a bifat-o. Milioanele de fani i-a bifat. Dar mai ții minte cum a devenit Ștefan Bănică cunoscut? Într-un interviu acordat revistei VIVA, actorul și-a pus sufletul pe tavă și a povestit cum și-a făcut loc în lumea showbizului românesc.

„Probabil că faima mi-a dat cu tifla pe la 18 ani și m-a împăunat un pic, mai ales după «Liceenii», dar am avut marele noroc de a-i avea lângă mine pe tatăl meu și apoi pe profesorul meu de actorie Ion Cojar, care m-au adus imediat cu picioarele pe pământ. Care m-au învățat că această profesie a noastră se învață până mori. Și așa e…”, a spus Ștefan Bănică pentru VIVA.

Urmăriți Impact.ro și pe