Ștefan Bănică, primele declarații despre fiul lui. ”Eu nu m-am băgat pentru Radu”

Mirabela Vasile 24.09.2020, 16:31
Ștefan Bănică, primele declarații despre fiul lui. ”Eu nu m-am băgat pentru Radu”

Ștefan Bănică, declarații despre fiul său. Juratul X Factor este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România. Vedeta are parte de o ascensiune uimitoare în ultima vreme pe toate planurile. Bănică este tatăl a trei copii minunați și deși vorbește rar despre familia lui, atunci când are ceva de spus îi râd ochii de bucurie.

Primele declarații făcute de Ștefan Bănică despre fiul său

Se pare că cel mai mare dintre copiii artistului calcă pe urmele tatălui și al bunicului său. Radu Ștefan a reușit să intre printre primii la Facultatea de Actorie. Ștefan Bănică este în culmea fericirii și se bucură enorm că fiul lui a reușit fără intervenții să fie student la actorie. De asemenea, Radu nu e singurul care îmbrățișează frumoasa carieră de actor. Andreea Marin a povestit că Violeta este pasionată de teatru.

Cum a reusit fiul lui Banica sa intre la UNATC
Cum a reusit fiul lui Banica sa intre la UNATC

”Astazi e despre el. Sunt foarte mandru de baiatul meu cel mare, Radu Stefan, care a devenit student, intrand printre primii admisi la UNATC, sectia Actorie. Asadar, suntem la a treia generatie a familiei Banica care urmeaza acelasi drum si imi face placere sa impartasesc asta cu voi ! Ii multumesc colegei mele de la Teatrul de Comedie, actrita Delia Nartea, cu care Radu Stefan s-a pregatit pentru admitere in cadrul atelierului ei de actorie pentru copii si adolescenti, unde Delia investeste pasiune, rabdare si dragoste pentru ceea ce face. Bravo! Felicitari si tuturor tinerilor care au intrat anul asta la facultate ! Si nu uitati ca de voi depinde schimbarea mentalitatii in aceasta tara!”, spunea Bănică pe contul de Facebook, în urmă cu ceva timp.

Cum a reușit Radu Ștefan să intre la UNATC

Artistul a vorbit în cadrul unui interviu pentru Observator despre munca depusă de fiul cel mare pentru a intra printre primii la UNATC. Acesta a povestit de asemenea și despre presiunea resimțită de el de-a lungul timpului din partea numelui pe care îl poartă.

„Radu Ștefan e un tânăr de 18 ani, iar bucuria mea este că a intrat pe ușa din față, ceea ce este extrem de important, mai ales că îl cheamă cum îl cheamă, că bunicul lui a fost cine a fost, pentru el a fost o presiune. A intrat printre primii, e meritul lui. Eu le spun copiilor mei că le doresc să facă ceea ce simt.

Cu Radu nu m-am băgat, nu s-a pregătit cu mine, ci cu colega mea Delia Nartea. Dacă nu crezi în ceea ce faci, dacă nu mori pentru ceea ce faci, mai bine fă altceva, ăsta a fost sfatul meu. Dacă vrea să facă performanță. Baza e bază, nu cred că sunt foarte mulți actori care fac teatru de performanță fără să aibă o bază.

Mă întreb în fiecare zi (n.r. concert de Crăciun). Teatrul s-a adaptat la ceea ce este acum, unele piese se pot juca, altele nu. Concerte n-am avut până acum. Deocamdată este greu…ne dorim ca cel de Crăciun să aibă loc”, a declarat Ștefan Bănică Jr., la Observator.

Urmăriți Impact.ro și pe