Ştefan Bănică Jr., reuniune emoţionantă cu actorii din „Liceenii”. Cum arată colegii săi după 35 de ani: „Aţi rămas frumoşi”

Ana Anitoiu 18.06.2021, 23:20

Ştefan Bănică Jr. a avut o reuniune emoţionantă cu actorii din „Liceenii”. Artistul s-a fotografiat alături de unii dintre ei, la 35 de ani de la premiera filmului îndrăgit de numeroși români. Cei doi protagoniști s-au întâlnit din nou.

Ștefan Bănică Jr., alături de actori din ”Liceenii”

Artistul, care l-a interpretat pe elevul Mihai Marinescu în ”Liceenii”, a publicat pe internet o fotografie în care apare alături de Oana Sârbu, care a jucat rolul colegei sale de care s-a îndrăgostit, Dana Vasilescu. Cei doi sunt însoțiți în poză de Tudor Petruț, care a avut rolul lui Șerban Pascu, premiantul clasei și iubitul Danei. Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginea!

”S-a strigat și anul ăsta catalogul”, a scris Ștefan Bănică Jr. în descrierea imaginii, stârnind numeroase reacții din partea fanilor. ”Ați rămas frumoși ca în zilele de liceu!”, ”Vă iubesc pe toți și vă stimez!” și ”Am trăit odată cu voi anii de liceu și chiuleam să mergem să vă vedem la cinema!”, au fost unele dintre mesaje.

Ştefan Banica Jr., reuniune emotionanta cu actorii din Liceenii. Cum arata colegii sai după 35 de ani
Captura din Liceenii

Cum reușește Oana Sârbu să își mențină silueta

Într-un interviu acordat în luna februarie pentru Impact.ro, Oana Sârbu a dezvăluit cum reușește să își mențină silueta, în ciuda trecerii anilor. Actrița a spus că probabil îi moștenește pe părinții ei și că nu se abține de la dulciuri.

”Cred că-i moștenesc pe ai mei. Sunt mignonă, și îmi place așa. Cred că o femeie trebuie să fie feminină și atât cât e ea. Omului nu-i trebuie kilograme în plus. Trebuie să fie atât cât e el. Acum nu mai asimilez, mănânc și dulciuri. Sunt într-o altă perioadă a vieții, nu mai pun preț pe asta”, a spus ea.

Actorii din ”Liceenii” nu primesc bani din difuzări

De asemenea, Oana Sârbu a spus că ea și ceilalți actori din ”Liceenii” nu primesc bani din difuzări, deoarece atunci când au fost făcute contractele s-au cedat toate drepturile. Actrița a precizat că ar fi frumos să mai trăiască într-o viață din drepturile de difuzare. Vezi AICI ce relație au Oana Sârbu și Ștefan Bănică Jr.!

”La noi nu e ca la alții. Nu s-a zbătut nimeni să facă un sindicat al artiștilor, nici artiștii nu s-au zbătut și s-au complăcut în tot felul de situații incerte și neacoperite legal, juridic, de asta se-ntâmplă ce se-ntâmplă și sunt atâtea procese între artiști și organismele de strângere a drepturilor de autor și conexe. În plus, sunt foarte mulți artiști amestecați cu «neartiști», nu mai ține nimeni cont ce și cum. Sunt atâția atât de ușor de înlocuit, cum nu-i convine cuiva ceva. Sunt artiști care-s în stare să dea ei bani ca să apară, pe ici-colo. Doar ca s-apară”, a adăugat ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...