Ștefan Bănică Jr, mesaj emoționant de ziua fiului său, Radu. Imagine de colecție cu cei doi. „Trece timpul”

Andrei Simion 07.02.2023, 15:49

Ștefan Bănică Jr a publicat un mesaj emoționant de ziua fiului său, Radu, care împlinește, marți, vârsta de 21 de ani. Cântărețul a pus și o imagine de colecție în care apare alături de băiatul său, care i-a călcat pe urme.

Ștefan Bănică Jr, mesaj pentru fiul său

Ștefan Bănică Jr a publicat un mesaj scurt, dar plin de emoție, de ziua fiului său. Cântărețul și actorul, în vârstă de 55 de ani, a publicat și o fotografie în care apare alături de Radu Ștefan Bănică.

„21 de ani, azi! Trece timpul!”, a scris Ștefan Bănică Jr., alături de un emoticon ce reprezintă o inimă, lângă fotografia în care apare cu fiul său, la o terasă.

Mesajul artistului a generat în scurt timp mii de aprecieri și de comentarii din partea fanilor care s-au întrecut în urări și în laude pentru Radu Ștefan Bănică. Unele persoane au amintit și de bunicul băiatului, regretatul Ștefan Bănică, care a murit pe 26 mai 1995, la vârsta de 61 de ani.

Radu Stefan Banica

„La mulți ani!! Să te bucuri de el Ștefan. Are talent și e frumos. Nu îi mai trebuie decât un dram de noroc care oricum nu o sa îi lipsească atâta timp cât ești lângă el”; „La mulți ani! DUMNEZEU să-i dea tot ce este bun. Este un băiat deosebit”;

„Ai un copil de care ne bucurăm toți! La mulți ani fericiți și plini de realizări!! Tradiția merge din tată în fiu și nepot! Să fiți binecuvântați și odihnă veșnică maestrului Ștefan Bănică!”; „Ai un băiat și frumos și talentat să îți trăiască. Așa tată, așa fiu” și „Un băiat superb, modest, echilibrat și pe deasupra și deștept!”, au fost câteva dintre comentarii.

Radu Ștefan Bănică, mesaj pentru sora lui

La rândul lui, Radu Ștefan Bănică a publicat recent un mesaj emoționant pentru sora lui vitregă, Violeta, fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin.

Radu Ștefan Bănică a publicat o fotografie cu sora lui, alături de mesajul: „Te iubesc prea mult… La mulți ani!”, încheiat cu un emoticon ce reprezintă o inimă. Violeta a împlinit vârsta de 15 ani la data de 15 decembrie.

Urmăriți Impact.ro și pe