Ştefan Bănică Jr., făcut KO de o admiratoare. Mesajul care i-a amuzat pe internauţi

Ioana Bucur 21.09.2021, 18:15
Ştefan Bănică Jr., făcut KO de o admiratoare. Mesajul care i-a amuzat pe internauţi

Juratul „X Factor” este din ce în ce mai prezent pe platformele de social media, postând aproape zilnic cele mai frumoase sau interesante momente din viața lui, de la vacanțele cu familia, la culisele concertelor. Însă adevăratul „spectacol” se joacă, de fapt, în secțiunea de comentarii. Cum a fost făcut Ștefan Bănică Jr KO de o admiratoare. Reacția artistului nu s-a lăsat așteptată prea mult.

Ce mesaj a primit Ștefan Bănică de la o admiratoare

De la „Liceenii” până la masa juraților „X Factor”, Ștefan Bănică Jr a făcut generații întregi de femei să suspine. Talentat, șarmant, cu o listă impresionantă de cuceriri, artistul a fost, este și va rămâne unul dintre cei mai admirați bărbați din showbiz-ul românesc. În ultima vreme, vedeta a început să dezvăluie frânturi din viața sa cu cei aproape un milion și jumătate de fani care îi urmăresc paginile de social media.

S-a întâmplat în urmă cu doar câteva zile. Ștefan Bănică Jr a publicat o fotografie în care apare zâmbitor, în parcarea unei vile, cu o priveliște superbă pe fundal. Îmbrăcat lejer, cu o geacă albastră, un tricou alb pe care era imprimat un mesaj amuzant – un joc nu de cuvinte, ci de litere – și cu o pereche de ochelari de soare pe ochi, actorul pare aproape neafectat de trecerea anilor, lucru observat și de mulți internauți:

„Un om fain!” „Ce incadrare super in peisaj! Plin de viata, peisaj de vis! Adorabil!” „Multa sănătate și fericire alături de minunata familie” „Unul este Stefan Banica jr” „Veșnic tânăr și frumos. Nu există un altul ca tine! Să ai tot binele din lume, să fii iubit și respectat pentru că meriți” „Tânăr și frumos, cu multă eleganță!! Bravo, așa să rămâi mereu!!!” – sunt doar câteva dintre comentariile postate de fani.

Ştefan Bănică Jr., făcut KO de o admiratoare

Cum a reacționat artistul

Doar că un comentariu maschează un mesaj ce i-a amuzat pe internauți. Chiar dacă, cel mai probabil, persoana care l-a postat și-a dorit să îi facă un compliment, efectul ar fi putut fi altul, dacă artistul nu ar avea simțul umorului. Comentariul postat de o admiratoare se poate încadra în categoria „Vă urmăream la televizor de când eram copilaș”, dar a și punctat un adevăr ce nu poate fi contestat: Ștefan Bănică Jr este într-o formă de zile mari și pare că a descoperit elixirul tinereții.

„Frumosul tinereții mele,irezistibil forever. FELICITĂRI ȘTEFAN!”, i-a scris o admiratoare. Răspunsul artistului nu s-a lăsat așteptat prea mult: „Mulțam frumos”, i-a transmis Ștefan Bănică Jr.