Ştefan Bănică Jr, de nerecunoscut. Cum şi-a făcut apariţia juratul X Factor la o benzinărie

Ioana Bucur 28.10.2021, 08:12
Ştefan Bănică Jr, de nerecunoscut. Cum şi-a făcut apariţia juratul X Factor la o benzinărie

Ștefan Bănică Jr a fost surprins recent într-o ipostază în care fanii săi nu au avut ocazia să îl vadă, până acum. Juratul „X Factor”, apariție de senzație într-o benzinărie din Capitală.

Ștefan Bănică Jr, preocupări „tipic bărbătești”

Filmările pentru noul sezon „X Factor” de la Antena 1 sunt în plină desfășurare, ceea ce înseamnă că programul celor patru artiști de la masa juraților nu are prea multe ore de pauză. Cu toate astea, Ștefan Bănică Jr și-a făcut timp pentru a se asigura că totul este în regulă cu mașina de lux pe care o conduce și pe care nu o poate lăsa pe mâini străine.

Așa că, acompaniat de un alt bărbat, un prieten, probabil, vedeta a făcut o scurtă oprire într-o benzinărie din București, nu pentru a face plinul, ci pentru a verifica presiunea din roțile autoturismului său. Chiar dacă partenerul său de drum a fost cel care s-a ocupat propriu-zis de problemă, artistul a supravegheat cu atenție întregul proces.

Obișnuiți cu fotografiile și înregistrările video postate de el de pe platoul de filmare X Factor, de la concerte sau din vacanțele cu familia, imaginile surprinse de echipa de paparazzi a redacției Spynews sunt o ocazie rară pentru fanii artistului de a vedea o mică parte din viața sa de zi cu zi.

Fără costumele sale spectaculoase, Ștefan Bănică Jr este greu de recunoscut. Cu ochelarii de soare pe față, o pereche de pantaloni lejeri, un hanorac roșu și ghete de un alb imaculat, vedeta s-a grăbit apoi să plece din benzinărie, îndreptându-se, potrivit sursei citate, spre platoul unde se filmează noul sezon „X Factor”.

Ştefan Bănică Jr, de nerecunoscut. Cum şi-a făcut apariţia juratul X Factor la o benzinărie

„Ștefan ia cei mai mulți bani”

Invitată la „Neatza cu Răzvn și Dani” cu puțin timp înainte de marea premieră a sezonului 10 „X Factor”, Delia a făcut o dezvăluire neașteptată. Totul a început cu o glumă făcută de Dani Oțil, care a spus că ea ar fi cel mai bine plătit jurat al show-ului de talente.

„Dani: Delia ne mulge banii de la X Factor! Ea câștigă cel mai mult!

Delia: Ba nu, Ștefan ia cei mai mulți bani. Dani are boala lui Bendeac, se pare, că și ăla e ”fiert”. Mereu mă întreabă cât am dat pe asta, cât am dat pe aia. I-am zis să nu mai fie așa superficial, că poate avea o surpriză. Nu toate lucrurile mele sunt scumpe. Am fost obligată prin presiuni din partea producătorilor să fiu un pic elegantă, adică să nu vin în pijamale. Eu în rochie nu sunt același om, dacă ceva nu merge bine la emisiune, este pentru că a trebuit să mă îmbrac în rochie. Nu ratași premiera din această seară, eu și Ștefan Bănică ne păruim sau cu Loredana mă păruiesc, nu mai țin minte”, a recunoscut Delia, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...