Ştefan Bănică Jr., adevărul despre divorţurile de Andreea Marin şi de Mihaela Rădulescu. „Au avut de suferit”

Badea Violeta 25.11.2021, 11:02

Ștefan Bănică Jr trăiește alături de Lavinia Pîrva o frumoasă poveste de iubire și au împreună un copil superb, pe Alexandru. Cei doi și-au unit destinele în anul 2017 și de atunci sunt de nedespărțit. Artistul se află la al treilea mariaj. Acesta a mai fost căsătorit în trecut cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin cu care are și o fetiță, pe Violeta. Iată ce a declarat despre cele două relații.

„Relaţiile au avut de suferit în urma acestei atenţii exagerate”

Înainte de a-și întemeia o familie cu Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică Jr a fost considerat un mare crai în showbiz-ul românesc. Artistul a fost căsătorit cu Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. Prima femeie pe care a dus-o la altar Ștefan Bănică Jr a fost diva de la Monaco, în anul 1994.

Celor doi nu le-a mers prea bine, așa că s-au despărțit după cinci ani de căsnicie. În spațiul public s-a zvonit că adevăratul motiv al divorțului ar fi fost infidelitatea artistului. În anul 2005, cântărețul avea să o cunoască pe Andreea Marin. Cei doi s-au căsătorit în 2007, an în care zâna i-a dăruit și un copil artistului. Mariajul celor doi a fost presărat cu momente tensionate și nenumărate scandaluri. În cele din urmă, Ștefan Bănică Jr și Andreea Marin s-au separat în 2013.

Invitat în cadrul podcastului lui Mihai Morar, artistul a vorbit a vorbit despre presiunea mediatica la care a fost supus în cele două mariaje. Cele două căsnicii ale acestuia au fost intens mediatizate, lucru care a dăunat relațiilor. Atât Andreea Marin, cât și Mihaela Rădulescu sunt două vedeta de televiziune extrem de apreciate. S-a tot vorbit de ani de zile că între ele ar exista și o rivalitate.

„Relaţiile au avut de suferit în urma acestei atenţii exagerate. Aceasta a venit mai mult din partea doamnelor, fiind persoane publice și având o altă meserie decât a mea. Meseria mea este pe scenă.

Eu pe scenă vorbesc despre mine, nu despre alții. Actorul asta face: vorbește despre el în pielea altora. Când ești moderator sau prezentator TV vorbești despre povestea altora.”, a spus Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin si Mihaela Radulescu
Andreea Marin si Mihaela Radulescu

Câți copii are Ștefan Bănică Jr

Ștefan Bănică Jr are trei copii făcuți cu trei femei diferite. Cel mai mare dintre aceștia este Radu Ștefan, fiul artistului și al Cameliei Constantinescu. Anul viitor, în luna februarie, acesta va împlini vârsta de 20 de ani.

Ana Violeta este fiica artistului și a vedetei de televiziune, Andreea Marin. Ea va împlini luna viitoare vârsta de 14 ani. De asemenea, Ștefan Bănică Jr mai are un copil și cu actuala soție, LaviniaPîrva. Este vorba de mezinul Alexandru, născut la data de 13 mai 2019.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...