Ștefan Bănică a sunat-o pe Oana Sîrbu în ziua în care a împlinit 54 de ani. Artista e în al nouălea cer

Ioana Bucur 14.05.2022, 21:57

Timpul trece, însă pare că nu își lasă urmele pe chipul și nici în sufletul îndrăgitei artiste. De la rolul din „Liceeni” la femeia împlinită de astăzi, cunoscută de o țară întreagă și cu o carieră de invidiat, are toate motivele să celebreze fiecare aniversare. Reporterii redacției Ego – Impact.ro au aflat, în exclusivitate, că Ștefan Bănică a sunat-o pe Oana Sîrbu în ziua în care a împlinit 54 de ani.

Oana Sîrbu a împlinit 54 de ani

Pentru cei pentru care a fost și a rămas „Dana din Liceenii”, pare imposibil de crezut că Oana Sîrbu a împlinit recent vârsta de 54 de ani.

Artista a stat de vorbă cu jurnaliștii redacției Ego – Impact.ro, dezvăluind, în exclusivitate, că a primit sute, poate chiar mii, de urări și mesaje, pe care nici la acel moment nu reușise să le parcurgă în totalitate.

Îndrăgostită de scenă, a ales să își petreacă ziua de naștere acolo unde se simte cel mai bine: în fața publicului. Reporterii noștri au aflat că printre cei care au sunat-o să o felicite și să îi transmită urări a fost și Ștefan Bănică Jr.

„De ziua mea de naștere, nu-mi doresc nimic mai mult decât am. M-au sunat atâția colegi, prieteni, admiratori! M-au sunat și colegii din „Liceenii”, Mihai, Ștefan, Cesonia, chiar i-am visat azi-noapte, ce coincidență! M-am bucurat. Acum încerc să parcurg toate mesajele, sunt sute, mii și minunate. Mă bucură bucuria oamenilor! Va fi o zi splendidă pe care o voi încheia cu un recital! Vă mulțumesc tuturor! ”, a spus Oana Sîrbu, potrivit Ego.ro.

Ștefan Bănică a sunat-o pe Oana Sîrbu în ziua în care a împlinit 54 de ani. Artista e în al nouălea cer

Secretul frumuseții fără vârstă

Artista este într-o formă de admirat, are aceeași greutate din anii de liceu și aceeași siluetă perfect proporționată. Ea ne-a vorbit despre secretele frumuseții:

„Nu fac nimic deosebit. Mă bucur că am același „aer”. Încă. Am început să adaug grăsimi bune în alimentație. Folosesc creme bune, masaje, mă feresc de soare. În rest, mă bucur de o siluetă și de gene moștenite de la oameni supli și longevivi și mai ales frumoși pe dinăuntru”, ne-a explicat artista.

Întrebată de reporterii ego.ro până la ce vârstă ar putea purta o femeie o rochie mini, ea a răspuns: „Până la orice vârstă, dacă știe să se armonizeze. Să fie și îndrăzneață, dar deloc penibilă, să-și poarte anii frumos și cu mândrie, în echilibru de planuri energetice. Să fie în armonie cu ea însăși”.

Urmăriți Impact.ro și pe