Starul TV cu care s-a iubit Alexandra Dinu înainte să devină celebră. L-a părăsit ca să se mărite cu Adrian Mutu

Nicu Stan 02.03.2021, 08:39

Starul TV cu care s-a iubit Alexandra Dinu înainte să devină celebră. L-a părăsit ca să se mărite cu Adrian Mutu. Despre cine este vorba, citiți în articolul de mai jos.

Pe cine a părăsit Alexandra Dinu pentru a se mărita cu Adrian Mutu. Este un bărbat cunoscut din România

O vedetă TV s-a iubit cu Alexandra Dinu înainte ca aceasta să devină celebră. Starul TV a fost părăsit de furmoasa Alexandra Dinu pentru a se căsătorii cu Adrian Mutu.

Alexandra Dinu, care a ajuns să joace la Hollywood alături de actori cunoscuți precum Adrien Brody și Antonio Banderas, are un trecut parcă rupt din filme.

Mircea Radu, fostul iubit al Alexandrei Dinu

Puțini dintre fanii Alexandrei Dinu știu că înainte să se căsătorească cu fotbalistul Adrian Mutu, în 2001, actriţa s-a iubit cu un alt bărbat celebru de la noi. Aceasta lucra în televiziune. Este vorba despre inegalabilul Mircea Radu.

Acum, frumoasa Alexandra Dinu face parte din juriul emisiunii „Românii au talent” și are și la 40 de ani aceleași trăsături perfecte, ca de păpușă, cu care l-a cucerit pe Adrian Mutu.

Alexandra Dinu are un CV impresionant

Până la vârsta aceasta Alexandra Mutu are un CV impresionant. A apărut în filmul „Bullet Head”, în care a ajucat alături de Adrien Brody, John Malkovich și Antonio Banderas.

De asemenea, înainte de a fi actriță, Alexandra Dinu a fost vedetă TV. A trecut și pe la emisiunea ProMotor, de la PRO TV, dar pri,a apariție a ei pe sticlă a avut loc în anul 2000, la Televiziunea Română, la TVR2 mai exact, ca prezentatoare a emisiunii “Trupa DP2”.

Cum a ajuns Alexandra Dinul în televiziune

Acolo l-a cunoscut și pe Mircea Radu, care la vremea respectivă era un tânăr foarte arătos, de 32 de ani, și care se afla pe picior de plecare la Antena 1. Alexandra Dinu a povestit cum a ajuns să lucreze în TV. ”Primii pași în televiziune i-am făcut în 1999, când m-am dus singură la un casting și am fost aleasă din 300 de persoane, împreună cu alți tineri, să facem o emisiune pentru TVR2, care se numea Trupa DP2.

Eram cu toții tineri, fără experiență, și am învățat totul din mers. Emisiunea era în direct, 4 ore pe zi, și aveam tot felul de invitați interesanți. În perioada respectivă am cunoscut tot ce însemna showbiz în România. Ulterior, am prezentat o emisiune la TVR1 cu Horia Brenciu și apoi am primit oferta de a prezenta emisiunea „ProMotor”, la PRO TV. Nu a durat mult, pentru că am ales să plec din România, urmându-mi familia pe care tocmai o întemeiasem”, a povestit Alexandra Dinu, potrivit viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe