Star de la Antene, părăsit de nevastă în timp ce era la emisiune. A găsit casa goală când s-a întors de la filmări

Andrei Simion 21.01.2023, 15:44

Veste bombă în showbiz-ul românesc autohton! O vedetă de la Antena 1 ar fi fost părăsită de partenera de viață chiar în timp ce se afla la filmările unui show de televiziune. Ajuns acasă, bărbatul ar fi găsit casa goală. Despre cine este vorba.

Starul de la Antena 1 care ar fi fost părăsit de nevastă

Vedeta cu pricina este nimeni altul decât Cătălin Bordea. După o experiența grea din timpul filmărilor de la America Express, se pare că acesta nu ar fi găsit lucrurile roz nici la întoarcerea în țară. Potrivit surselor Cancan, soția lui l-ar fi părăsit, iar coprezentatorul emisiunii Xtra Night Show a făcut orice i-a stat în putință pentru a o recuceri.

Și a și reușit, după câte se pare. Dar cu mare eforturi, susțin sursele. Din imaginile obținute de Cancan, cei doi par acum mai îndrăgostiți ca niciodată. Ei au fost surprinși purtându-se extrem de drăgăstos unul cu altul. Însă se pare că mâna dreaptă a lui Capatos a avut o muncă grea de dus.

S-ar părea că povestea s-ar fi petrecut în perioada în care Cătălin și partenerul lui de competiție, Nelu Cortea, se aflau în America, pe Drumul Aurului, în încercarea de a câștiga premiul de 30.000 de euro pus în joc.

Livia și Cătălin Bordea
Livia și Cătălin Bordea

Ce s-ar fi întâmplat când a revenit acasă

Se pare că la întoarcerea lui în țară, soția sa ar fi părăsit căminul conjugal! Din ce motive, nu se știe, dar sursele anterior citate spun că Livia ar fi mers să locuiască în chirie. „Femeia a luat-o razna, că ea se mută de acasă, că-și ia garsonieră cu chirie, chiar și-a luat. Și a influențat-o o bună prietenă a ei, o cântăreață”, au spus acestea.

Desigur, comediantul ar fi luat legătura cu Livia și i-a cerut explicații. Dar, mai mult decât atât, ar fi început să o recucerească. Așa că a acostat-o cu multe buchete de flori și multe alte cadouri, care ar fi convins-o. De altfel, el a susținut în mai multe rânduri că o iubește nespus de mult. Și se pare că i-ar și fi reușit, înduplecând-o pe superba lui soție să revină la sentimente mai bune.

Citește și: Cătălin Bordea a fost abandonat de tatăl lui în autobuz. Copilăria teribilă a vedetei de la America Express. „L-am văzut din nou la 12 ani”

Livia și Cătălin Bordea s-au căsătorit pe 18 august 2019, în secret, coprezentatorul de la Xtra Night Show făcând publice câteva poze din ziua cununiei religioase.

Urmăriți Impact.ro și pe