Stadionul echipei Real Madrid, cuprins de flăcări! De la ce a pornit vâlvătaia

Stan Filon, Mihai Roșoiu 27.05.2021, 08:22

S-a dat alarma în capitala Spaniei, după ce stadionul echipei Real Madrid a luat foc! Martorii au văzut cum începe să iasă fum din stadion, așa că au sunat imediat la pompieri. Incendiul a pornit în partea de sus a stadionului ”Santiago Bernabeu”, care se află în renovări.

Stadionul echipei Real Madrid, cuprins de flăcări

A luat foc stadionul echipei spaniole de fotbal Real Madrid! Conducerea echipei a decis să profite de faptul că suporterii nu au voie să vină la stadion, pe timpul pandemiei de coronavirus, așa că au dat startul unor lucrări ample de modernizare a stadionului.

Miercuri spre joi însă stadionul istoric al madrilenilor a fost însă cuprins de flăcări. Focul a început în zona de sus a tribunei, însă nu a fost unul puternic și nu s-a extins. Pompierii au intervenit rapid și au stins flăcările, care nu au apucat să provoace pagube însemnate. Conducerea Real Madrid nu știe în prezent de unde a început incendiul, scrie Marca.

Stadionul echipei Real Madrid, cuprins de flacări
Stadionul echipei Real Madrid, cuprins de flacări

Lucrpri de modernizare de 575 de milioane de euro

Stadionul a fost inaugurat în 1947, iar în anul 1955 a primit numele legendarului președinte al clubului Real Madrid, Santiago Bernabeu, fiind apoi modernizat de mai multe ori. Ultimele lucrări de modernizare au început anul trecut, iar rezultatul urmează să fie unul de excepție.

Finalizarea proiectului este așteptată în luna octombrie a anului 2022, dar rezultatele vor fi unele uimitoare. Printre noile dotări se numără un acoperiș retractabil, dar, cel mai interesant, un hotel ale cărui camere vor avea vedere la terenul de joc. Astfel, fanii vor putea urmări meciurile live, chiar dacă nu se vor afla pe arenă. De asemenea, capacitatea stadionului va crește cu 3.000 de locuri, ajungând la 84.000 de locuri.

În plus, noul stadion va fi multifuncțional și va fi dotat cu mai multe ecrane de pe care suporterii vor putea urmări cele mai importante faze ale meciului. Costurile lucrărilor de modernizare vor ajunge la 575 de milioane de euro! Echipa Real Madrid a jucat meciuri de acasă pe stadionul ”Alfredo Di Stefano”, unde evolua echipa a doua a clubului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...