Speră Iri Columbeanu la o împăcare cu Monica? Ce se întâmplă după despărțirea ei de Mr. Pink. Omul de afaceri a dat cărțile pe față

Iancu Andreea 05.08.2021, 21:32
Speră Iri Columbeanu la o împăcare cu Monica? Ce se întâmplă după despărțirea ei de Mr. Pink. Omul de afaceri a dat cărțile pe față

Monica Gabor și Mr. Pink au uimit pe toată lumea după ce au apărut primele informații cu privire la despărțirea dintre ei. Această veste a dat multora de gândit, mai cu seamă că unii susțin că separarea de iubitul asiatic ar însemna și că Iri Columbeanu speră la o împăcare cu Monica. Despre ce se întâmplă cu fostul afacerist dar și cu fostul cuplu format din Monica Gabor și asiaticul Mr. Pink, Irinel Columbeanu a făcut primele declarații. Fostul om de afaceri a oferit primele dezvăluiri.

Speră Iri Columbeanu la o împăcare cu Monica? Ce spune fostul afacerist după despărțirea cuplului

Showbiz-ul a fost uimit să afle vestea că Monica Gabor și Mr. Pink se despart, după o relație extrem de sudată timp de 10 ani. Pentru că mulți s-au gândit că Iri Columbeanu speră la o împăcare cu Monica după această separare, fostul afacerist a oferit primele declarații. Tatăl fiicei Monicăi Gabor a povestit ce se întâmplă, de fapt, cu relația dintre fosta soție și asiaticul, dar și cum s-a înțeles el de-a lungul timpului cu partenerul de viață al Monicăi. După despărțirea dintre Monica Gabor și Mr. Pink, Irinel Columbeanu a răspuns sincer unor întrebări din cadrul unui interviu la Antena Stars.

Fostul soț al Monicăi a povestit că nimeni nu se aștepta ca lucrurile să se încheie între cei doi iubiți, după o relație atât de lungă. În plus, în timp ce apropiații cuplului consideră că ruptura este una definitivă, Irinel Columbeanu este de părere că această afirmație duce la un progres, ambii parteneri fiind oameni deștepți. Pe de altă parte, fostul soț al Monicăi nu crede că este posibil ca ea să se întoarcă la el după atâția ani. Totuși, în ciuda informațiilor pe care pare să le dețină, Irinel a considerat că este mai bine să fie discret, lăsând cuplul să anunțe dacă mai sunt sau nu împreună.

Nu este vorba că se întoarce la mine. Nu cred că este posibil. Sincer să fiu și dacă aș avea o confirmare despre despărțirea lor, nu cred că ar fi bine să o spun. Vreau să fac doar câteva atenții. În presă sunt numai interpretări, nu s-a văzut nimic clar. Nu am de unde să știu ceea ce este în sufletul ei. Eu nu am luat legătura cu Monica. Este ceva diplomat să nu deschid acest subiecte. Unele speculații nu sunt adevărate nici pe departe. Și să știți că cel mai mare lux este să spui adevărul. Când am spus că e bine, credeți-mă că e foarte bine. Mie nu-mi place să mă bag în ciorba altuia. Prefer să mă fac dispărut atunci când sunt căutat, a mărturisit Irinel Columbeanu.

Mai speră Iri Columbeanu la o împăcare cu Monica?
Monica Gabor, alături de Mr. Pink

Ce spune Irinel despre Mr. Pink. Cum a decurs întâlnirea dintre cei doi

În privința relației dintre cei doi foști parteneri de viață ai Monicăi Gabor, Irinel are numai cuvinte frumoase. Mr. Pink și Columbeanu s-au întâlnit la un moment dat, chiar înainte ca Irina, fiica fostului afacerist cu Monica Gabor, să se mute împreună cu mama sa și iubitul acesteia în America. Iri a fost uimit de modul respectuos în care a fost tratat de către Mr. Pink, care s-a asigurat ca lucrurile să decurgă bine la venirea sa în SUA, spre uimirea lui Columbeanu.

Am fost tratat cu respect, nici mai mult nici mai puțin. Totul a decurs foarte bine, mai bine decât mă așteptam. Ce am avut de transmis am spus. Monica este o femeie deșteaptă, dar și el. Consider că din ce este acum între ei, o să se nască un progres, a mai mărturisit Irinel Columbeanu în direct la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...