Speak și Ștefania au dat de bani după Asia Express. Gestul ‘de lux’ făcut de cei doi

Rădulescu Valentin 25.05.2020, 18:10

Foștii concurenți ai show-ului Asia Express au făcut o schimbare majoră în viața lor. Speak și Ștefania s-au mutat într-o vilă cu trei etaje, la doar câteva străzi de apartamentul lor. Ce achiziții au făcut pentru noua casă?

Gestul de lux făcut de Speak și Ștefania, foștii concurenți la Asia Express

Ștefan Sprianu, cunoscut și sub numele de Speak, a ales să se mute cu viitoare lui soție, Ștefania Cristina, la casă nouă. Cei doi s-au mutat la doar câteva străzi de vechiul apartament din Cernica, iar artistul a mărturisit ce achiziții au făcut. Casa însă nu este a lor, cuplul a închiriat-o deoarece voiau să locuiască și la vilă. Speak a mărturisit că vila este deja mobilată, doar că au mai contribuit și ei cu câte ceva, făcând chiar și un studio la unul dintre etajele vilei. Cei doi au obținut multă iubire și simpatie din partea publicului, după ce au reușit să facă față probelor din competiția Asia Express, ajungând chiar în finală.

„Casa nu este a noastră, am închiriat-o. Noi avem un apartament tot în zonă, dar am vrut să locuim la casă, am luat-o complet mobilată și am mai contribuit și noi cu câte ceva… Ce am vrut neapărat să avem. Am pus  gazon, am vopsit gardul, am cumpărat chiar grătar cu cărbuni. Am umblat puțin și la mobilă, pe undeva”, a spus Speak pentru cancan.ro.

Sursă Foto: cancan.ro
Sursă Foto: cancan.ro

Speak și Ștefania nu au renunțat la apartament

Cuplul nu a renunțat însă la apartamentul lor, dar nici nu l-au închiriat, deoarece mai trec câteodată pe acolo. În acel loc au trăit momente frumoase, au avut povești de dragoste și chiar au făcut planurile de nuntă. În perioada de izolare cei doi îndrăgostiți au avut timp să își pună la punct toate planurile și ideile pentru viitorul apropiat.

Speak a cerut-o în căsătorie pe partenera lui chiar în timpul emisiunii Asia Express. După ce a cumpărat inelul de logodnă și l-a ascuns bine pe timpul concursului, Speak a așteptat momentul și s-a așezat în genunchi. Totul s-a întâmplat atunci când la finalul unei probe concurenții și-au citit scrisorile unu altuia. Momentul a fost unul plin de lacrimi și de emoție, iar acum cei doi își pot vedea liniștiți de clipele petrecute împreună.

Urmăriți Impact.ro și pe