Speak și-a speriat fanii cu ultima dezvăluire. Ce probleme de sănătate a avut artistul

Redacția IMPACT 30.05.2020, 11:56

Speak își cultivă relația cu fanii lui pe rețelele de socializare. De acolo află aceștia nu doar cum îi mai merge în carieră, în ce stadiu e în relația cu iubita lui, ce mai face, cum se mai prostește cu prietenii lui sau ce provocări îi mai dă fratelui său.

Sperietură de proporții epice pentru fanii lui Speak. Are probleme de sănătate!

Și tot de acolo află fanii lui Speak și de cum îl trage curentul și-l doare măseaua. O postare simpatică, omenească, haioasă, un InstaStory de viață de om normal, le-a adus la cunoștință fanilor că Speak are o gaură în măsea și că pe acolo îl trage curentul.

Din cauza asta i s-a umflat și o porțiune de obraz, lucru remarcat, de altfel, de prietenii lui virtuali.

„Ce bine e să fii sănătos. Să nu te doară nimic și să-ți vezi de treabă liniștit. Uite bombonica. Deci n-am infecție, n-am nimic. S-a umflat. Am o găurică între două măsele, găurică care ajunge la os și pe acolo când intră curentu’…”, le-a transmis Speak fanilor la un InstaStory.

Când găurica nu te lasă să dormi, face InstaStory-uri pentru fani
Când găurica nu te lasă să dormi, face InstaStory-uri pentru fani

Îi trece până se însoară!

Speak și iubita lui, Ștefania, se recuperează după show-ul Asia Express, în care au ieșit pe locul al doilea. O competiție epuizantă, plină de provocări, dar care i-a adus împreună și, mai mult, le-a consolidat relația. Acolo, undeva în Asia, Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania.

Cum nu se știe cum vor evolua lucrurile din cauza pandemiei,  nu se știe nici data nunții. Încă. Important e ca, până atunci, Speak să-și rezolve problemele cu măseaua, ca să nu i se umfle obrazul fix în ziua nunții.

Urmăriți Impact.ro și pe