Speak, anunț surpriză la 3 ani de relație cu Ștefania. Ce se întâmplă, acum, cu celebrul cuplu de la Asia Express

Diana Radu 06.04.2020, 15:15
Speak, anunț surpriză la 3 ani de relație cu Ștefania. Ce se întâmplă, acum, cu celebrul cuplu de la Asia Express

Speak și iubita lui Ștefania au devenit unul dintre cele mai îndrăgite cupluri după ce au ales să plece împreună ca și echipă în competiția Asia Express. Astfel, fanii a avut ocazia să vadă pe sticlă cum rezistă iubirea dintre ei doi în situații critice.

Ce declarație i-a făcut Speak iubitei sale, Ștefania

Cu ocazia aniversării a trei ani de relație artistul a postat o poză cu Ștefania din Asia Express în dreptul căreia a scris: „3 ani de când ne trăim unu’ pe altu’! ❤️ Te iubesc”. Fanii au reacționat imediat la postarea lui Speak care a strans peste 1000 de aprecieri. „La mulți ani Stefania! !!?Să aveți mulți ani de aici în nainte!!!!!!Cu așa fata să tot trăiești :frumoasă, plăcută, deșteaptă cu un caracter frumos ce mai minunată! !!!Îmi sinteti dragi amândoi sunteți minunați împreună !!!”, a scris un fan la postarea lui Speak.

declaratie, 3 ani, speak, stefania, asia express
Ce declarație i-a făcut Speak iubitei sale, Ștefania

Speak a început relația cu Ștefania după un an de când s-a despărțit de Adelina Pestrițu. Cei doi s-au îndăgostit nebunește, iar Libelula așa cum este poreclită Ștefania a apărut într-un videoclip al artistului, însă înainte de asta aceștia au mai avut colaborări muzicale. Deși, mulți nu le-ar fi dat o șansă Ștefania și Speak au împlinit trei ani de relație. Cu acest prilej, artistul a dezvăluit că el a fost cel care a făcut primul pas.

„Eu am făcut primul pas în a ne cunoaște, deși eu sunt mai timid. Am fost și eu bărbat o dată. Atunci când îți propui să te combini, nu se întâmplă nimic. Lasă să se întâmple. Pot să îi zic orice partenerului. E prima oară în viața mea când pot să fac asta. Nu m-am simțit niciodată mai în largul meu”, a povestit Speak.

Și Ștefania a declarat că se simte foarte bine alături de Speak și a dezvăluit că secretul relației lor este faptul că sunt și foarte buni prieteni. Adică, aceștia își împărtășesc unul celuilalt orice fără nicio reținere.

Urmăriți Impact.ro și pe