Spaniolii îl transferă pe Ianis Hagi la Real Madrid. Nu e glumă! „Au vorbit deja cu jucătorul”

Marian Cărăvan 08.04.2020, 13:32
Spaniolii îl transferă pe Ianis Hagi la Real Madrid. Nu e glumă! „Au vorbit deja cu jucătorul”

Ianis Hagi ar putea ajunge la echipa la care a jucat și tatăl său în urmă cu trei decenii. Real Madrid a pus ochii pe fiul Regelui.

Spaniolii îl transferă pe Ianis Hagi la Real Madrid. Nu e glumă! „Au vorbit deja cu jucătorul”

Unul dintre cele mai mari cluburi din istorie a pus ochii pe Ianis Hagi. Real Madrid intenționează să își împrospăteze lotul și în acest sens caută să transfere jucători tineri. Internaționalul român de 21 de ani este una dintre țintele madrilenilor. La fel cum este și pentru Lazio, în Serie A.

„Madrid caută această ‘bijuterie'”, titrează publicația spaniolă Don Balon, care publică un articol în care se scrie despre interesul lui Real Madrid pentru Hagi jr. Oficialii grupării madrilene ar fi vorbit deja cu jucătorul, informează sursa citată.

„Gruparea blanco a pus ochii pe Ianis Hagi, fiul legendei Gheorghe Hagi. Tânărul român joacă la Rangers în acest sezon și ar putea ajunge la clubul spaniol. Venirea sa în Spania ar fi o mișcare riscantă, ținând cont de vârsta lui, 21 de ani, cu toate că Zidane vede cu ochi buni încorporarea sa în echipă. Mijlocașul român ataca foarte bine și are un viitor promițător”, scriu jurnaliștii spanioli.

Ianis Hagi ar putea ajunge de la Rangers direct la Real Madrid
Ianis Hagi ar putea ajunge de la Rangers direct la Real Madrid

Real Madrid e dispusă să plătească dublu față decât cere Genk

Ianis Hagi poate fi transferat definitiv de Glasgow Rangers dacă scoțienii activează clauza de cumpărare din contract, fixată de Genk la 5 milioane de euro. Fotbalistul român a fost împrumutat de gruparea belgiană în Scoția, la Rangers, echipă pentru care a marcat 3 goluri și a dat două pase decisive în 12 meciuri pentru „protestanți”. Jurnaliștii spanioli vin cu varianta conform căreia Real Madrid ar fi dispusă să dea chiar și 10 milioane de euro pentru a-și asigura serviciile lui Ianis Hagi.

„Prestația sa a uimit lumea, în special cea din Europa League, unde a reușit două goluri și să ofere un assist în 3 meciuri disputate. Se remarcă datorită inteligenței pe care o arată în teren, dar și pentru faptul că poate șuta cu ambele picioare la fel. Poziția sa de ‘decar’ i-ar putea amplifica posibilitățile tactice ale lui Zinedine Zidane.

Fără îndoială, este una dintre cele mai mari revelații ale sezonului, iar Real Madrid nu vrea să îl piardă. Florentino Perez a vorbit deja cu jucătorul pentru a-i comunica interesul grupării blanco, care e dispusă să plătească 10 milioane de euro pentru Ianis Hagi„, au mai scris cei de la Don Balon.

Urmăriți Impact.ro și pe