Spaima prin care a trecut un angajat al unui mall din Bucureşti. Ce a găsit într-o cabină de probe întrece orice imaginaţie

Ana Ionescu, Camelia Moldoveanu 24.06.2021, 20:54
Spaima prin care a trecut un angajat al unui mall din Bucureşti. Ce a găsit într-o cabină de probe întrece orice imaginaţie

Un angajat al unui mall din Capitală a trecut printr-o spaimă uriașă când a intrat în cabina de probă a unui magazin. A rămas pur și simplu șocat când a văzut ce era înăuntru. Chiar nu îi venea să creadă că ceea ce vede este adevărat.

Ce a găsit un angajat al unui mall din București într-o cabină de probă

Update joi, 24 iunie 2021, ora 20:54. Autoritățile au stabilit că pistolul și încărcătorul au fost uitate în cabina de probă de un interlop cunoscut, Nicolae Gălăţeanu. Bărbatul a fost reţinut pentru deținerea și portul fără drept a unei arme letale. Iniţial, el a negat că arma îi aparține, după care a recunoscut.

Știre inițială:

Angajatul centrului comercial a intrat în cabina de probă și a găsit o geantă. Când a deschis-o bărbatul a rămas mut de uimire. În aceasta erau un pistol și un încărcător. Speriat, acesta a alertat imediat poliţia. În urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din mall, polițiștii au reușit să identifice rapid cine a fost persoana care a uitat pistolul în cabina de probă.

Spaima prin care a trecut un angajat al unui mall din Bucuresti. Ce a gasit intr-o cabina de probe intrece orice imaginatie2
Spaima prin care a trecut un angajat al unui mall din Bucuresti. Ce a gasit intr-o cabina de probe intrece orice imaginatie

Posesorul armei, reacție ciudată. A fost arestat pentru 30 de zile

Polițiștii l-au reperat imediat pe bărbatul care și-a uitat arma în cabina de probă. Acesta are 36 de ani, însă a negat în faţa polițiștilor că pistolul i-ar aparține. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru deținere de armă letală în mod ilegal, arată un comunicat al forțelor de ordine din Capitală.

„În data de 22 iunie 2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Politie a Municipiului București – Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au reținut un bărbat de 36 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, în modalitatea deținerii și portului fară drept a unei arme letale. În fapt, în ziua de 22.06.2021, în jurul orei 16.00, Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase a fost sesizat prin sistemul 112 de către un angajat din cadrul unui complex comercial cu privire la faptul că într-o cabină de probă a fost găsită o geanta în care se afla un pistol.

Din primele verificări efectuate la faţa locului a rezultat că arma este una de tip letal, un pistol cu glonț, iar în aceeași geantă se afla și un încărcător cu 8 cartușe. Au fost declanșate investigațiile în vederea identificării persoanei care a pierdut sau abandonat geanta în cauză. A fost identificat și condus la audieri un bărbat de 36 de ani, acesta negând inițial că pistolul îi aparține. A fost dispusă măsura reținerii, ulterior fiind arestat preventiv”, a informat poliţia.

Urmăriți Impact.ro și pe