Soțul Oanei Zăvoranu a rupt tăcerea! Primele declarații despre zvonurile privind despărțirea de actrița din Sacrificiul

Diana Radu 13.12.2019, 14:59
Soțul Oanei Zăvoranu a rupt tăcerea! Primele declarații despre zvonurile privind despărțirea de actrița din Sacrificiul

Oana Zăvoranu și Alex Asharf formează unul dintre cele mai solide și discrete culpuri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au căsătorit acum doi ani iar de atunci trăiesc împreună o frumoasă poveste de dragoste. Însă, se pare că căsnicia lor se află în impas, cel puțin așa a dat de înțeles Oana Zăvoranu.

Ce se întâmplă, de fapt, în căsnicia Oanei Zăvoranu cu Alex Asharf. Detaliul care a ieșit la iveală

A divorțat Oana Zăvoranu de Alex Ashraf? Vedeta nu a făcut niciun anunț oficial, în schimb aceasta și-a șters pozele pe care le avea împreună cu Alex Ashard pe conturile de socializare. De asemenea, acum două luni partenerul de viață al brunetei, Alex Ashraf, a fost surprins cu o altă femeie în public, de jurnaliștii de la Cancan. Oare acesta să fie motivul posibilei despărțiri?

”Am făcut greşeli în anumite momente de slăbiciune, aşa că a trebuit să le repar. Şi anumite lecţii a trebuit să învăţ să nu le mai repet. În viaţa tuturor ni se dau lecţii, important e să nu mai repeţi greşeala, să înveţi ceva din lucrul ăla năsol care ţi s-a întâmplat. Acum trăiesc o viaţă superbă. Am un bărbat pe care îl iubesc şi care mă iubeşte, o casă frumoasă, pisicuţele noastre, un grup restrâns de prieteni, pentru că mai bine puţini, dar buni, decât mulţi şi proşti’’, spunea actriţa pentru în urmă cu două luni.

Oana Zăvoranu, căsnicie
Ce se întâmplă, de fapt, în căsnicia Oanei Zăvoranu cu Alex Asharf

Soțul Oanei Zăvoranu a ținut să lămurească zvonurile care au apărut în spațiul public. Alex Ashraf a declarat că el și Oana sunt la fel de fericiți ca la început și niciunul dintre ei nu s-a gândit nicio clipă la despărțire. Relația dintre ei doi merge strună, iar ei se înțeleg perfect, potivit lui Alex. Oana Zăvoranu s-a cununat, religios, cu Alex Ashraf în vara anului 2016, amândoi fiind la a doua căsătorie. Nașii lor de cununie au fost Mihaela și Silviu Prigoană.

„Speculaţiile nu îşi au rostul. Eu sunt fericit cu soţia mea şi o iubesc. Nu se pune problema de vreun divorţ”, a spus soţul Oanei Zăvoranu pentru Spynews.

La rândul ei, Oana Zăvoranu face tot ce-i stă în putere pentru a arăta cât mai bine pentru partenerul ei de viață. Astfel, bruneta a ajuns pe mâna medicului esteticial pentru a noua oară. Vedeta spune că a avut o nouă intervenție la bust pentru a arăta ca la început, fără silicoane și cât mai naturală. De asemenea, actrița le încurajează și pe celelalte femei să fie cât mai naturale și încerce pe cât podibil să evite plasticul, pentru că nu au nevoie de acesta pentru a fi frumoase.

Urmăriți Impact.ro și pe