Soţul Deliei, acuzat că a sfătuit români să investească în criptomonede. Ce se întâmplă de când piaţa a scăzut. „Trebuie să știi când să ieși”

Andra Daoud 28.06.2022, 12:24
Soţul Deliei, acuzat că a sfătuit români să investească în criptomonede. Ce se întâmplă de când piaţa a scăzut. „Trebuie să știi când să ieși”

Răzvan Munteanu, soțul Deliei, are un simț aparte pentru afaceri, iar în urmă cu câțiva ani a făcut pasul către piața de criptomonede. Mulți au spus că afacerile cu monede virtuale reprezintă business-ul viitorului, iar Răzvan a convins, de-a lungul timpului, mai mulți oameni cu bani să investească în astfel de monede. În momentul în care piața a început să scadă, afaceristul a fost arătat cu degetul din mai multe direcții.

Răzvan Munteanu le-a răspuns celor care îl acuză că i-a sfătuit greșit

Piața de monede virtuale este una extrem de volatilă, iar cei care au investit în acest domeniu știu cel mai bine acest lucru. Trendul a ajuns și în România, iar unul dintre primii afaceriști care s-au implicat în domeniul crypto a fost Răzvan Munteanu. Soțul Deliei a demonstrat, de-a lungul timpului, că are fler în afaceri, așa că atunci când a văzut oportunitatea a făcut imediat pasul în direcția acestei piețe.

Pe măsură ce a investit și a adunat informații, a început să îi sfătuiască și pe alții să o facă și să le explice cum funcționează piața. Mulți i-au urmat sfatul și au investit sume de bani în diferite tipuri de monede virtuale, iar acum, când piața a început să scadă, cei care au investit se arată nemulțumiți.

În ceea ce privește pierderile personale, au existat inclusiv zvonuri că Răzvan ar fi băgat toți banii câștigați de Delia din muzică, în criptomonede. Omul de afaceri a dezmințit însă toate zvonurile și a pus punctul pe „i”, răspunzându-le și celor care îl acuză că le-a dat sfaturi greșite.

„Este o minciună crasă că s-au pierdut banii familiei! Faceți diferența între glumele Deliei și ce speculează lumea! Eu știu bine ce facem și cât muncim în familia noastră! Toate proiectele crypto și non crypto sunt în scădere în acest moment. Inclusiv proiectele românești în care am și eu o oarecare implicare.

Nu e prima și nici ultima oară când se întâmplă asta pe piața crypto. Că oamenii se iau după Răzvan Munteanu e problema lor! Recomand fiecăruia să-și facă research-ul propriu! Să se informeze de la mine sau X, Y, Z, dar e decizia fiecăruia. Fiecare să investească fix cât își permite să piardă. Valabil pentru orice business, mai ales crypto!”, a declarat Răzvan Munteanu pentru Cancan.ro.

Sotul Deliei, acuzat ca a sfatuit romani sa investeasca in criptomonede. Ce se intampla de cand piata a scazut. Trebuie sa stii cand sa iesi
Delia si sotul ei, Razvan Munteanu

„Trebuie să știi când să intri, când să ieși”

Afaceristul a mai spus că oamenii pe care i-a sfătuit au fost mulțumiți în momentul în care au avut de câștigat, însă au intervenit frustrările atunci când piața a scăzut. La fel ca în orice investiție, spune Răzvan Munteanu, trebuie să știi când este momentul să te retragi, pentru a nu ieși în pierdere.

„Dacă îți arăt telefonul, am o sută de mesaje de mulțumire când e crypto pe creștere. Când scade, se supără toată lumea. Sunt foarte multe variabile de care trebuie să se țină cont. Trebuie să știi când să intri, când să ieși. Dacă ai investit într-un proiect și ești deranjat că nu scoți după șase luni, înseamnă că nu ești investitor, ci speculant.

E mare diferență! Dacă nu ai măcar patru ani într-un proiect, înseamnă că ai un interes pur speculativ. Trebuie să-și facă și research-ul propriu și să ia, până la urmă, o decizie proprie. Nimeni nu poate fi responsabil pentru deciziile investiționale ale unei persoane. Trebuie să știi când să intri, când să ieși. Orice profesor de economie îți poate spune că un plan investițional minim este pe o perioadă de patru ani.”, a mai spus soțul Deliei pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe